Kosmetiikkasuosikkini



Yksi parhaita puolia blogien seuraamisessa on ihan loistavien tuotevinkkien saaminen. Etenkin kosmetiikkavinkit ovat mieleeni. Minä rakastan meikissäni hehkuvaa meikkipohjaa joten jos mainitaan sanat "highlight" "radiance" tai "glow" niin menen luultavasti tutustumaan tuotteeseen lähemmin. Muistaakseni Youtube kauneusgurujen kautta löysin itselleni theBalm Mary-Lou Manizer -hohdepuuterin ja Nars Orgasm -poskipunan. Tuotteet joita en vaihtaisi enää mistään hinnasta pois! Uusin löytö erään blogin kautta on Guerlain Meteorites Oxygen Care.

Ainoa näistä tämänhetkisistä suosikeista jota en ole blogeissa nähnyt on Sabe Masson Le Soft Perfume -tuoksupuikko. Sain tämän poikaystävältäni joululahjaksi enkä olisi ikinä osannut valita tätä itselleni. Minä nimittäin yleisesti vihaan ruusun tuoksua mutta tämän Né des roses -tuoksun tuoksu on ihana. Olen ihan koukussa tähän! Näitä tuoksuja löydät ainakin Helsingistä Urban A -liikkeestä sekä Naturellement.fi -nettikaupasta.

Ennen kevään Jenkkimatkaa eräässä blogissa esiteltiin Loracin Pro -paletti joka vaikutti täydelliseltä. Lähdin reissussa sitten metsästämään tätä palettia Ulta Beautystä ja matkan jälkeen en muistaakseni ole muita luomivärejä enää käyttänyt.


Lorac Pro -paletissa on 16 sävyä joista 13 käytän useasti. Luomiväripaleteissa on aina sävyjä jotka ei ole omaan mieleeni joten se, että ainoastaan kolme sävyä on sellaista jotka eivät usein pääse käyttöön on mielestäni mieletöntä. Tässä paletissa on kaikki sävyt mitä ikinä tarvitsen. Omat suosikkisävyni ovat Mauve (joka on luonnossa ruskeampi eikä lainkaan noin pinkki!), Cream, Nude, Champagne, Espresso sekä Taupe. Hintaa tällaisella paletilla on 42$ ja Ultan lisäksi tätä saa myös Amazonista.


Narsin poskipuna Orgasm -sävyssä on ollut jo vuosia suosikkini mutta se ansaitsee taas maininnan pitkästä aikaa. Tämä antaa kauniin ruusuisen sävyn mutta samalla hehkua poskille. Tätä tilaan yleensä Narsin nettikaupasta tai sitten hankin matkoilta Sephorasta. Hinta 30€. Koska en saa tarpeeksi hehkusta niin lisään vielä theBalmin Mary-Lou Manizer -hohdepuuteria. Tämä on ihan älyttömän riittoisa ja todella pieni määrä tuotetta riittää. Tilasin tämän Bangerhead.fi -nettikaupasta hintaan 21€. Hinta/laatu-suhde on erittäin kohdillaan!


Uusin suosikkini on Guerlainin Meteorites Oxygen care moisturizer & radiance booster. Tämän laitan päivävoiteen päälle ja en voi olla ihailematta miltä ihoni näyttää tämän tuotteen kanssa. Toimii loistavana pohjustustuotteena ja saa ihon näyttämään ihan mielettömän kuulaalta. En niinkään kutsuisi tätä kosteusvoiteeksi vaan ennemmin seerumiksi mutta mikä ikinä tämä tuote on, on se mieletön. Hintaa tällä tuotteella on 66,90€ ja on todellakin joka sentin arvoinen!

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja? :)

6 kommenttia:

  1. Toi Marylou on ihan mun luottotuote! En vaihtaisi ikinä pois, antaa niin kauniin hehkun! :)

    essi-bltn.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Mä tilasin itselleni vihdoin tuon Mary-Lou Manizerin varmaan parin vuoden ihailun jälkeen! Kerran oon nyt ehtinyt sitä käyttää ja ai että mä rakastuin <3 Narsin orgasm on myös tuote, jota oon jo pitkään halunnut kokeilla, mutta jotenkin tuo hinta vaan kirpaisee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen niin pitkään käyttänyt selektiivistä kosmetiikkaa, että 30€ riittoisasta poskipunasta ei tunnu lainkaan kalliilta. :D Suosittelen, kestää nimittäin ikuisuuden! :) Tämän olen ostanut huhtikuussa ja käyttänyt päivittäin.

      Poista
  3. Narsia saa nykyään myös Feeluniquelta ilman postareita, vaikka varmaan tiesit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hei vinkistä, en tiennyt! :) Sieltähän se kannattaa siis tilata jos ei pääse liikkeeseen ostamaan!

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -