Winter Wonderland


Nyt kun täällä Helsingissäkin on -20°C niin tämä vilukissa pysyisi mieluiten maailmaa piilossa kotona peiton alla. Tänään kävin PR-toimistolta hakemassa yhden tuotteen testiin sekä muutenkin keskustassa vähän asioilla ja paleli niin paljon, että söin sisällä lounastakin talvitakki päälläni. Sillon kun ulkona on vähänkään enemmän miinusasteita niin minua ei voisi vähempää kiinnostaa tyylikkäältä näyttäminen vaan valitsen lämpimimmät vaatteet jotka kaapista vaan löytyy. Jos olisin löytänyt Ugg-kenkäni niin olisi ne varmasti tänään olleet jalassani, mutta ne ovat muuton jäljiltä viellä jossain jemmassa. Ihanaa kun ulkona on valoisaa mutta muuten kaipaan jo lämpimiä talvipäiviä. Onneksi muutaman viikon päästä pääsen viikoksi pakoon Abu Dhabiin. Loma tulee niin oikeaan aikaan!

2 kommenttia:

  1. Mullakin oli tänään päällä varmaan kaikki villavaatteet mitä kaapista löytyy ja lampaankarvakengät. Sitten lyhyin syöksyin töihin aina mahdollisuuksien mukaan sisätilojen kautta mennen. Nyt on ihanaa köllötellä kotisohvalla kylpytakki päällä lämpimän suihkun jälkeen. Ja huomenna vapaapäivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ihan sama! Kylpytakki ja peitto päällä, huomenna ei vaan ole vapaapäivää mutta muuten asiat on suht ok! :) Ihanaa vapaapäivää sulle!

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -