Too much


Takki Marimekko // Paita Zara // Farkut Topshop (täältä!) // Kengät ja huivi Acne // Laukku Chanel

Olen viime aikoina ollut jotenkin todella flegmaattinen. Omasta mielestäni todella laiska. En ole saanut oikein mitään aikaiseksi ja olen ainoastaan käynyt töissä. Jotenkin loppuvuoden opparirutistus väsyttää edelleen. Ajattelin, että loman jälkeen olen uutta puhtia täynnä mutta sitten loman jälkeen odotti vain useampi asia mitä stressata.

Mä toimin yleensä paremmin stressin keskellä. Saan usein enemmän asioita aikaiseksi mutta tällä kertaa tuntuu, että en oikein jaksaisi tarttua kiinni mistään. Tällä viikolla mulla on yksi tentti töiden lisäksi, seuraavalla viikolla pitäisi lukea kahteen tenttiin samalla kun olen töissä lähemmäs 50 tuntia. Ajatus siitä, että tämä on vain väliaikaista ja siitä, että opiskelut ovat noiden tenttien jälkeen opiskeltu helpottaa mutta juuri tällä hetkellä kaikki tuntuu ihan mahdottomalta.

Normaaleja asukuviakaan ei ole blogissa näkynyt aikoihin mutta viime viikolla ehdittiin Ainon kanssa näkemään ja kuvaamaan asutkin. Mä olen tällä hetkellä ihan hulluna mustiin revittyihin farkkuihin sekä flanellipaitoihin. Valon lisääntyessä varmasti saan intoni asukuvailuun takaisin samalla kun energiatasot nousevat mutta seuraavat kolme viikkoa voi sen osalta olla hyvin hiljaisia.

Ikävää aloittaa viikkoa tällaisella negistelyllä, mutta fiilis on aika alhaalla. Toivottavasti teidän maanantai näyttää paremmalta! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana asu, meikki ja kampaus, ihana lady. Voimia! Kyllä tämä tästä taas suttaantuu, kun aurinko alkaa paistaa. Itse yritän huumoria lisätä elämään, kun alkaa liikaa stressata. Nauru on parasta lääkettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Se on kyllä ihan totta, hymyile auttaa muakin aina. Ei oo yhtään mun tapasta olla näin alla päin mutta joskus pitää ehkä tällanenkin kokea. :D Kohti parempia päiviä!

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -