Corniche


Paikalliset (tai he jotka täällä asuvat ja työskentelevät) ovat todella ystävällisiä. Todella moni suositteli vierailua Cornichellä, joka on rantabulevardi Abu Dhabissa. Harvinaista tälle 8 km pitkälle ranta-alueelle on se, että se on ainoita paikkoja kaupungissa missä voi kävellä vapaasti. Muualla ei yksinkertaisesti ole kävelykatuja. Teki hyvää käydä vähän kävelemässä ympäriinsä eikä vain istua taksin kyydissä mutta mitenkään suurta vaikutusta tämä rantabulevardi ei meihin tehnyt.

Jäimme syömään salaatit ja nauttimaan alkoholittomat drinkit rantakahvilaan ja katsomaan kaunista auringonlaskua. Siihen tämä paikka oli ihan täydellinen. Kaukana siluettina näkyi seitsemän tähden Emirates Palace -hotelli jossa aikaisemmin vierailimme. Jos pitää rannalla makoilusta niin tältä alueelta löytyy myös yksityinen ranta jonka aurinkotuolivuokra on 25 dirhamia. Itse en tykkää oikeastaan yhtään hiekalla makoilusta joten me nautittiin auringosta ainoastaan hotellin uima-altaalla.

Tuntuu jo niin kaukaiselta tämäkin matka, vaikka vasta kuukausi sitten lomalle lähdettiin. Seuraavan loman lähtölaskenta on alkanut!

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -