Lupaan olla sun

Noin yksitoista vuotta sitten tapasin pojan joka oli mielestäni hauskin, hyväsydämisin ja coolein ihminen jonka olin koskaan tavannut. Meillä klikkasi ja meistä tuli nopeasti parhaita ystäviä. Monta vuotta oltiin ystäviä ja mä kävin usein Vantaalla Joonaksen perheen luona ja Joonas kävi pari kertaa Oulussakin mun perheen luona.

Ensimmäisen kerran vuonna 2007 kun Joonas oli tulossa mun luo Ouluun sain puhelun puoli tuntia ennen kun mun oli aika mennä Joonasta vastaan juna-asemalle: "Tota, tässä junassa tuli just kuulutus, että tämä on intercityjuna Seinäjoelta Helsinkiin". Voi kyllä, Joonas oli Helsingissä astunut väärään junaan ja matkustanut toiselle puolelle Suomea. Hän joutui matkustamaan takaisin Riihimäelle asti, vaihtaa junaa Tampereella ja aamuyöstä vuorokauden matkustamisen jälkeen hän oli vihdoin Oulussa.

Pari vuotta myöhemmin Joonaksen jalka murtui pahasti ja hän ei pystynyt käymään töissä joten hän soitti mulle, että voisiko hän tulla meille. Pari päivää myöhemmin hän oli jo junassa matkalla Ouluun ja tällä kertaa ihan oikeassa junassa. Olin niin iloinen siitä, että Joonas oli tulossa käymään, että järjestin keskellä viikkoa juhlat kotona ja seuraavana päivänä kukaan lukioluokastani ei ollut mennyt kouluun. Voi noita vuosia!

Monet oli sitä mieltä, että me ollaan kuin luodut toisillemme mutta selittelin aina, että en voisi kuvitellakaan, että me seurusteltaisiin. Muistan miten yksi viikonloppu kun olin taas Vantaalla ja äänitin kavereille Joonaksen laulua ja samalla äänitteelle tallentui sitten mun vitsillä sanotut sanat "sä oot mun tuleva poikaystävä".

En ikinä uskaltanut ajatella, että niin oikeasti tapahtuisi. Kaikki muuttui kun vihdoin asuttiin samassa kaupungissa vuosia myöhemmin.

Neljä vuotta sitten tajusin olevani älyttömän onnekas, että tämä pojasta mieheksi kasvanut tyyppi jota ihailen, rakastan ja arvostan maailmassa eniten rakastaa myös mua. Me muutettiin saman katon alle ja perjantaina mun unelma kävi toteen kun Joonas kosi.

Mä oon aina sanonut, että mun elämäni romanttisin hetki oli kun olin 15-vuotias ja menin Vantaalle  ja kokiksi opiskeleva Joonas oli tehnyt kanakeittoa mulle. Söin kanakeittoa ja Joonas otti kitaran, istui mun viereen ja lauloi Ronan Keatingin "When you say nothing at all" -biisin. Tuo kanakeitto on muuten edelleen Joonaksen bravuuri.

 Mä luulin aina, että tota on mahdotonta päihittää mutta sillä hetkellä kun Joonas otti kitaran käteen ja alkoi laulamaan Nopsajalan Lupaan olla -biisiä, mun kyynelkanavat aukesivat täysin. Biisin jälkeen Joonas tuli mun luo, otti kädestä kiinni ja puhui kauniimmin kuin kukaan on mulle ikinä puhunut, polvistui ja avasi sormusrasian mun edessä. Mä en edes muista mitä mä vastasin, koska itkin niin paljon ja olin onnesta ihan sekaisin.

Mä en löydä edes sanoja sille miten rakastunut ja onnellinen mä oon. Joonas, mä lupaan olla sun.

26 kommenttia:

 1. EIKÄ!!!!! En kestä, ootte niin ihania ja upea pari!<3__<3 Onnea ihan valtavasti :')

  VastaaPoista
 2. Onnea niin paljon, olipa ihana uutinen! Ootte kyllä niin ihana pari ja ihana tuo teidän tarina. Liikutuin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tässä joutuu ihan nipistelemään itseään uskoakseen, että tää on totta! :')

   Poista
 3. Ihana uutinen, kovasti onnea teille! :)

  VastaaPoista
 4. En kestä, oon niiiin onnellinen!!!!!! <3

  VastaaPoista
 5. Oi kun tuli ihan kylmät väreet tätä lukiessa! Oikein paljon onnea molemmille! :-)

  VastaaPoista
 6. Vau hurjasti onnea teille, olette aivan upea pari!!
  Viikko sitten löysin sun blogin ja tää on ihan mielettömän hyvä ja nousi heti suosikiksi. Yhden päivän aikana luin postauksia ajassa taaksepäin aina vuoteen 2013 asti. Sulla on upea ja insipiroiva tyyli ja erityisesti ihailen sun ja joonaksen suhdetta: ootte kuin luodut toisillenne. Kaikkea hyvää sinne! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! :) Ja ihana kun olet alkanut seuraamaan blogia, tervetuloa! Ihanaa myös, että meidän välinen suhde välittyy ruudun toiselle puolelle. :)

   Poista
 7. Voi kuinka ihana rakkaustarina teillä on ja ihana kosinta.

  VastaaPoista
 8. Oii onnea <3 Ihana rakkaustarina teillä :) Eikö hei ollut niin, että alun perin olitte vaan kavereita?
  Kihlasormuskuvia odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Joo oltiin, niin kun tossa tekstissäkin kerron! :) Seitsemän vuotta oltiin ystäviä kunnes alettiin seurustelemaan.

   Poista
 9. Niin kaunis postaus, olen todella liikuttunut teidän puolesta! Aivan ihanaa. Onnea ja rakkautta teille loppuelämään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mä oon kans tässä ollut ihan liikkiksenä perjantaista asti!

   Poista
 10. Onnea tuhannesti, ihana uutinen! terveisin Oululainen lukija joka ollut mukana ihan alusta asti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! <3 Anteeksi, että olen unohtanut vastata kommenttiisi mutta ihana kuulla, että oot seurannu alusta asti! :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -