Story about The Skirt

Vuosi sitten San Franciscon Neiman Marcus -tavaratalossa näin kauniin mustan tyllihameen. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä mutta hinta oli ihan järkyttävä joten otin kännykällä kuvan hameesta ja sanoin poikaystävälleni, että metsästän tämän hameen vielä Suomesta käsin itselleni sitten kun on parempi rahatilanne. Silloin jo mietin, että käytän hametta sitten omissa valmistujaisjuhlissani. Etsin hametta jokaisesta nettikaupasta joka merkkiä myi mutta se oli kaikkialta loppuunmyyty.

Abu Dhabin lomallamme hame palasi mieleeni ja kävin monet liikkeet läpi mutta Elizabeth and James -merkin tämän vuoden mallistoon kuului vain sama hame valkoisena. Valkoinen oli myös sievä mutta mustan ollessa lempivärini oli se minun tyyliini parempi vaihtoehto. Sanoin jo poikaystävälleni, että jos se jostain vain löytyy niin olen valmis maksamaan siitä normaalin hinnan, vaikka se kirpaisisi.

Viimeinen lomapäivä vietettiin Dubaissa ja, koska Dubai mall ei ollut oikein mieleemme päätimme lähteä metrolla kohti Mall of emiratesia. Tämä ostoskeskus oli enemmän mieleeni ja täältä löytyi mm. All Saints, Balenciaga, Céline, Charlotte Olympia ja Harvey Nichols -tavaratalo.


Harvey Nichols tavaratalossa käytiin kaksi kerta parin tunnin sisään ja molemmilla kerroilla lähdettiin ostoksien kanssa ulos joten paikka todettiin todella hyväksi. Toisella kerralla kysyin varovasti myyjältä, että olisiko heillä vielä mitään alennuksessa olevia tuotteita jäljellä ja hän ohjasi meidät kerroksen takaosaan jossa oli vielä muutama rekki, suurinosa -25% -alennuksella.

Siinä sitten vaatteita katsellessa yhtäkkiä edessäni oli musta tyllihame. Ei mikä vaan tyllihame vaan nimenomaan the one and only Elizabeth and Jamesin musta tyllihame. Ainoa kappale ja minun kokoni. Siinä vaiheessa tuijotin vain suu auki ja päätin, että ihan sama paljon sen hinta on niin minä ostan sen. Sovitin sitä ja kysyin myyjältä, että paljonko siinä on alennusprosentti. Siis te ette voi edes kuvitella innostustani kun myyjä kertoi sen olevan -60% -alennuksessa. Ei mulla ole ikinä ollut näin hyvää tuuria ostoksien kanssa ja nyt hame odottaa vaatekaapissa kiltisti valmistujaisjuhliani. Matkalaukussa olon jälkeen vaatii pientä silitystä mutta ahh, se on vaan niin täydellinen. Muhkea ja kaunis.

6 kommenttia:

 1. Uskomaton tuuri! Ja hame on tosi kiva, minäkin tykkäisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan niin paljon, että saan laittaa tuon päälle! :)

   Poista
 2. Ihan käsittämätön tuuri! :D Näyttää varmasti ylläsi upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Ja mulla ei yleisesti oo ikinä mitään tuuria tämmösten kanssa ja kaikki mitä haluan ostaa ei ikinä ole alennuksessa. :D

   Poista
 3. Käsittämätön story, elämä on joskus tarua ihmeellisempää! Tuli ihan sellainen WOW-fiilis sun puolesta! Ja hame on kyllä ihana, asukuvia odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mä olin ihan suu auki ja tuli vähän hihkastuakin kun tämän näin. :D

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -