Mitä kuuluu hääsuunnitelmille?

En ole paljoa kirjoittanut hääsuunnitelmista mutta haluan ehdottomasti jakaa myös suunnittelusta pienen palan täällä blogin puolella. Viimeksi kirjoitin pari kuukautta sitten ajatuksia kihloista ja siinä samalla sivusin hääsuunnitelmia vähän. Nyt on kuitenkin luvassa tilannekatsaus hääsuunnitelmiin!


♥ Meidän häitä juhlitaan ensi vuoden elokuussa. Halusimme ehdottomasti kesähäät mutta päivällä ei ollut väliä. Elokuu valikoitui osittain siksi, että halusimme tarpeeksi väliä veljeni häihin mutta myös siksi, että luotamme myös siihen että elokuu olisi aurinkoisin ajankohta häille.

♥ Juhlapaikkaa en halua paljastaa ennen kun kutsut ovat ensi vuonna löytäneet perille kutsutuille mutta sen verran voin paljastaa, että vietämme ravintolahäät Helsingissä.

♥ Vihkimisen suhteen meillä oli monta vaihtoehtoa. Olin aina ajatellut, että kirkkohäät olisivat ainoa vaihtoehto minulle mutta yhtäkkiä kun häiden suunnitteleminen olikin konkreettista niin sanoin, että jos kirkosta ei tule sopivaa aikaa niin mennään vaikka merenrannalla naimisiin. Jos sataa niin mennään juhlatilassamme naimisiin. Ihana sama, kunhan pääsen naimisiin elämäni miehen kanssa. Ilahduin kuitenkin kun saimme juuri sen ajan jonka halusimme siitä kirkosta minkä halusimmekin. Meillä on kuitenkin vielä toinen kirkko vaihtoehtona jonka voi varata vasta ensi talvena joten siihen asti kaikki vaihtoehdot ovat avoinna.

♥  En ole koskaan oikein välittänyt kirkon uruista. Mielestäni ne ovat jotenkin liian dramaattiset ja kovat. Haaveilenkin siitä, että kävellessäni alttaria pitkin isäni saattamana kirkossa soittaisi viulisti.

♥ Olemme varanneet meille valokuvaajan joka on itseasiassa minun vanha esimieheni vuosien takaa. Olen ihaillut Sadun kuvia jo siitä asti kun hän innostui valokuvaamisesta ja on hienoa nähdä, että lahjakas ihminen saa tehdä sitä työkseen mitä hän haluaa ja missä hänellä on niin paljon annettavaa. Tiesin jo kauan sitten, että kun joskus menen naimisiin haluan hänen kuvaavan häät. Käykää ihailemassa kuvia osoittessa satumali.com.


♥ Minä olen valinnut kaason ja kaksi morsiusneitoa ja Joonas on valinnut Bestmanin. Maltan tuskin odottaa, että päästään heidän kanssa suunnittelmaan tulevaa. 

♥ Hääpukuni on nyt ostettu ja se on saapunut (IIIK!!). Yksi elämäni liikuttavempia hetkiä oli se kun menimme äitini kanssa liikkeeseen ja puin mekkoni päälle, tulin ulos sovituskopista ja näin äitini pidättelevän kyyneliään. Silloin tiesin viimeistään, että mekko on minulle täydellinen. Se katse ei valehdellut. Vinkki tuleville morsiammille: ottakaa äiti mukaan sovitukseen, se hetki on unohtumaton.

♥ Ystäväni joka on koulutukseltaan kampaaja tarjoutui tekemään kampaukseni. Sen lisäksi, että saan rakkaan ystäväni tuekseni hääaamuna tässä on myös se plussapuoli, että koekampauksia voi tehdä vaikka kuinka monta.

♥ Ajattelimme aluksi, että emme halua bändiä häihin. Meillä on lahjakkaita ystäviä jotka varmasti haluavat esiintyä häissä mutta samalla emme halua, että kukaan vieraista tuntisi olevan töissä häissämme. Tästä johtuen päätettiin, että palkataan sittenkin esiintyjä. Bändiä emme välttämättä kuitenkaan halua vaan duo joka soittaisi rentoa musiikkia riittäisi mainiosti. Vinkkejä sellaisista saa siis antaa!

 ♥ Vihkisormuksen ostaminen on osoittautunut luultua vaikeammaksi. Pidän jatkuvasti silmät auki sillä varsinkin kesäaikaan kultasepänliikkeissäkin on paljon alennuksia. Olen kuitenkin löytänyt vain yhden sormuksen joka on sykähdyttänyt minua. Sormus on kuitenkin yli budjetin ja toivon löytäväni unelmien sormukseni halvemmalla jostain.

Kuvat: Amanda Vaziri

2 kommenttia:

  1. Teille tulee varmasti aivan ihanat häät! Oon kyllä samaa mieltä tosta elokuusta ajankohtana.

    Duosta tuli heti mieleen https://facebook.com/iidamariajp/ :) erinomaisia viulisteja tunnen myös jos tarvetta :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -