Make-up doing the magic

Ennen tärkeitä juhlia tykkään käydä meikattavana jotta tuntisin oloni mahdollisimman kauniiksi.

Tiesittekö, että esimerkiksi Stockmannilla Lancome tarjoaa kolmen tuotteen ostosta ilmaisen meikin? Inka joka heillä tekee meikkejä on todella lahjakas ja ihana tyyppi joten mielelläni istun alas meikkituoliin ja annan toiselle vapaat kädet toteuttaa visionsa. En oikein itse osaa tehdä haastavempia silmämeikkejä joten on todella virkistävää nähdä itsensä erilaisessa lookissa.

Tämän näköisenä juhlin viikonloppuna omia valmistujaisiani Krog Madamen tiloissa ja meikki keräsi kehuja ystäviltäni. Kiitos Inka! :)


Meikki Inka Manninen/Lancome
Ripset Heidi Pietikäinen/Salon Duessa

PS. Juhlista ja juhlatilasta on tulossa ihan oma postaus! :)

Birgitta

Helsinki antaa parastaan aina kesäisin. Niin tekee varmaan lähes jokainen kaupunki tässä maassa. Suosikki alueita Helsingissä kesäisin on ehdottomasti Ullanlinna, Kaivopuisto ja Hernesaari. Mua ei haittaa yhtään asua kerrostalossa ilman pihaa kun lähellä on tällaisia mielettömiä paikka joissa voi olla ulkona. Joskus kun mietin miten siistiä ois asua jossain missä olisi oma piha niin totean, että Kaivari on mun piha. Mikäs sen parempaa.

Viime vuosina Kaivariakselille on avattu paljon viihtyisiä kahviloita ja baareja. Ensin Mattolaituri sitten Birgitta, Hernesaarenranta ja nyt viimeisimpänä Löyly. Ei saa myöskään unohtaa perinteistä Ursulaa jossa kahvittelut toimii aina, mutta jos nyt näistä uudemmista puhutaan niin täytyy sanoa, että Hernesaarenranta on se oma suosikkini.

Tällä viikolla käytiin lounaalla Birgitassa joka on myös todella kiva. Olen pari vuotta sitten syönyt todella hyvän burgerin tällä joten ajattelin, että salaattikin varmaan toimii. Ei toiminut, stick to the burger.


Birgitta toimii mielestäni parhaiten kahvittelupaikkana ja kyllä ne burgeritkin tosiaan on hyviä. Näköala ja tunnelma on ihan huippu joten suosittelen ehdottomasti poikkeamaan täällä.

Hernesaarenranta 2
00150 Helsinki

Off-the-shoulder

Yksi kesän suosikkitrendeistäni on ehdottomasti olkapäät paljastavat vaatteet. Mekot, lyhythihaiset- ja pitkähihaiset paidat, kaikki.

Eilen oli ihanan kesäinen fiilis ja tämä asu lisäsi sitä fiilistä entisestään. Mulla alkaa kahden viikon päästä kesäloma mikä tuntuu oudolta. Yleensä olen pari viikkoa ennen lomaa ihan lomafiiliksissä jo mutta nyt ei ole sellaista tunnetta. Kolmen viikon päästä olen ulkomaillakin. Muutaman päivän lomamatkan lisäksi ei ole mitään muita suunnitelmia. Toivotaan, että kesäinen sää jatkuu silloin. :)

Mekko Zara // Laukku Louis Vuitton // Kengät Ralph Lauren // Aurinkolasit Ray-Ban

Ripsienpidennykset Salon Duessa

Olen nyt noin vuoden ajan käynyt Kaartinkaupungissa sijaitsevassa Salon Duessassa Heidillä laittamassa ripset yhteistyön merkeissä. Voin koko sydämestäni häntä suositella. Jos hakusessa on uusi ripsienpidennysten huoltopaikka tai harkitset ripsienpidennyksien ottoa Helsingissä niin varaa aika Heidiltä. Heidi on mielettömän ammattitaitonen ja lisäksi vielä ihan mahtava tyyppi. Coolimpaa naista saa etsiä!

Uudet ripsienpidennykset 85€
Huolto 55€

Ajan saatte varattua numerosta 09-604882 ja lisää Heidin tekemiä ripsiä pääsette näkemään hänen instagramtililtä @heidisofialashes.


Mä käyn kolmen viikon välein huoltamassa ripseni ja se on mulle parasta omaa aikaa vaan mennä loikoilemaan ja Heidi loihtii ripsistä taas täydelliset. Mä tykkään tosi luonnollisista ripsistä ja työni puolesta myös sellaiset on pakko olla joten mulle laitetaan aika ohuita ripsiä ja muistaakseni pituuksia 10, 11 ja 13mm.

Ripsienpidennyksissä on suuria eroja. Mä olen käyttänyt ripsienpidennyksiä vuodesta 2011 asti ja tietysti pitänyt taukoa välillä. Joskus mun omat ripset on ollut tosi huonossa kunnossa muutamien kuukausien jälkeen mutta vuoden ajan jonka olen Heidillä käynyt ei omat ripset ole kärsineet lainkaan. Ei ole mitään syytä pitää taukoa, koska omat ripset ovat ihan yhtä hyväkuntoiset kuin ilman pidennyksiä. Siitä tietää, että ripset on laitettu oikein.


Salon Duessa
Pohjoinen Makasiinikatu 4
Helsinki
Puh. 09-604882

  Yhteistyössä Salon Duessan/Heidin kanssa. 

Patch jacket

Tiedättekö sellaiset vaatteet jotka on niin törkeen rumia, että ne on jo siistejä? Tämä takki on sellainen. Ekan kerran kun näin tällaisia vaatteita joissa oli paljon eri merkkejä ajattelin, että voi ei miksi?

Niin siinä kuitenkin sitten kävi, että kehitin itselleni pakkomielteen tällaisesta takista ja sitä metsästettiin kissojen ja koirien kanssa. Tottakai takin selässä lukee vielä Dream. Miksei lukisi? Haha, en välillä kestä näitä omia mieltymyksiäni. Tämä takki löytyi Zaran alennusmyynneistä noin neljällä kympillä.


Nyt mun tekisi mieli tilata eBaystä lisää patchejä ja ommella niitä kaikkeen. Apua mitä tästä tulee!

Army Green jacket

Ostin kuusi vuotta sitten kirpparilta vihreän hupullisen CTRL:n takin joka on ollut kovassa käytössä ja täällä blogissakin näkynyt monet kerrat. Olen yrittänyt pitkään löytää saman väristä takkia jossa ei olisi huppua ihan vain vaihtelun vuoksi. Alennusmyynneissä vihdoin tärppäsi ja löysin itseasiassa Zarasta kaksi takkia joista toinen on tässä asussa. Mielessä kummittelee vielä ihan kunnon armeijahenkinen maastokuvioinen takki. Taidan keräillä takkeja. Onko sairasta jos salaa toivoo, että olisi jo syksy, että pääsisi käyttämään toista uutta takkia? Poikaystäväni pistää paremmaksi ja toivoo, että olisi jo talvi jotta hän pääsisi käyttämään uutta talvitakkiaan.

Takki Zara (samantapainen täältä tai täältä!) // Farkut Topshop (Täältä!) // Kengät Charlotte Olympia // Laukku chanel
- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -