Giorgio Armani Make-up

Kävin pari viikkoa sitten meikissä ystäväni työpaikalla Stockmannin Armani -pisteellä. Kokeilimme jo nyt vähän, että millainen voisi häämeikkini olla ensi vuonna. Ihanaa, että voin jo nyt hiukan kokeilla eri meikkityylejä jotta löytäisin itselleni sen oikean. Meikkaan arkisin aika maltillisesti joten on tärkeää löytää meikki joka on näyttävä mutta samalta tuntuu omalta.

Armanin meikeissä tykkään laadun lisäksi siitä, että tuotteet ovat niin monikäyttöisiä. Tässäkin meikissä minulla on esimerkiksi varjostukseen ja korostukseen käytetty luomiväripalettia.

Kolme suosikkituotettani Armanilta ovat seuraavat:

Luminous Silk -meikkivoide
Maestro sun 100 -aurinkopuuteri
Rouge Ecstasy 104 -huulipuna

Kaikkia näitä suosikkituotteitani on käytetty myös tässä meikissä. Silmiin on käytetty mm. todella käteviä Eye tint -voidemaisia luomivärejä jolla saa todella pysyvän meikin.


Tämän viikon ajan Helsingin Stockmannin Armani -pisteellä vietetään tapahtumaviikkoa jolloin siellä on todella hyviä tarjouksia. Käykää ihmeessä tsekkaamassa noi mun suosikit ainakin. Tämä merkki vie mennessään! :)

2 kommenttia:

  1. Tosi nätti meikki, mutta et sä (eikä kyllä juuri kukaan) kyllä mitään tekoripsiä tarvi ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tässä toki on ripsienpidennyksien lisäksi laitettu vielä ripsitupsujakin, koska huollosta oli jo aikaa. Ripsienpidennyksistä en ihan heti luovu! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -