THIS WEEK

Tämän viikon...

★ ... Helpotus oli ehdottomasti hierontaan pääseminen. Vihdoin käteni eivät enää puudu eikä ole pää kipeä, hartioista puhumattakaan.

★ ... siistein juttu oli ystäviemme uuden kodin näkeminen. Käytiin lauantaina heidän luona dinnerillä ja seura, ruoka ja juoma oli taas jälleen kerran parasta mahdollista. Kiitos vielä kerran ystävillemme. <3


★ ... nostalgisin asia oli ehdottomasti OC -sarjan uudelleen katsominen. Olen taas ihan koukussa ja olen saanut Joonaksenkin katsomaan sarjaa kanssani. Voitteko uskoa, että hän ei ollut koskaan tätä sarjaa katsonut!

★... Odotetuin juttu oli Ouluun pääseminen. Lensin tänne tänään iltapäivällä ja kävin vanhempieni kanssa ravintolassa syömässä ja näin myös ihania ystäviäni joita nään ihan liian harvoin välimatkan vuoksi.

★ ... Kurjin juttu oli se, että Oulussa sataa vettä kaatamalla ja on paljon viileämpää kuin kotona pääkaupunkiseudulla. Lähdin matkaan ihan liian kevyin vaattein ja varsinkin kengin!


Takki Monki // Farkut Topshop // T-paita Global // Laukku Chanel // Kengät Charlotte Olympia

★ ... pelottavin kokemus oli ajaa Oulussa Kaakkurin kaupunginosasta (joka on minulle täysin tuntematonta aluetta) kotiin kun ei ollut katuvaloja, oli hirvittävät tietyöt meneillään, pilkkopimeää ja satoi tosiaan kaatamalla vettä. Olin jo melkein valmis luovuttamaan, ajamaan tien reunaan ja soittamaan jonkun hakemaan minut. Selvisin kuitenkin hengissä vanhempieni luokse.

★ ... rentouttavin asia oli se, että olen lomalla! Viikon aikana aion ottaa iisisti, nähdä kavereita ja viettää aikaa vanhempieni kanssa.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille, toivottavasti teilläkin on yhtä hyvä fiilis seuraavasta viikosta kun mulla! :)

4 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida, että näytät ihan mielettömältä aina töissä ollessasi! Usein kipittelen ohi juuri kun olet työpisteelläsi ja wow, miten hehkut! Olet varmasti loistava myös työssäsi :) Ihanaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti, sun kommentti ilahdutti! :) ihanaa syksyä sinne myös. :)

   Poista
 2. Olin jo kehumassa sun asua (varsinkin tuo laukku on lääh <3), mutta mun huomion herätti OC ja se, että munkin on pakko katsoa se uudestaan kaikkien näiden vuosien jälkeen :D Ihanaa viikkoa sullekin <3

  www.lauraheinikki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi laukku on kyllä unelma! ;) joo siis oon katsonut nyt muutamana iltana pari jaksoo ja se on niin koukuttava! :D

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -