Mustien hiuksien kaipuu

Blogiani pitkään lukeneet saattavat muistaa, että olin mustahiuksinen aina vuoteen 2011 asti kun päätin ennen opiskeluiden alotusta räväyttää ja vaalentaa hiuksiani. Olin vähän aikaa punahiuksinen, sitten keskiruskea jonka jälkeen aloin vaalentamaan latvoja. Hiukseni ovat aina kasvaneet nopeasti ja nyt ainakin yli kolmen vuoden ajan olenkin ollut ainoastaan tällä omalla luonnollisella hiusvärillä.

Olen ollut tähän väriin tyytyväinen ja luonnollisesti se tuntuu omalta. Viimeaikoina on kuitenkin tullut himo värjätä hiukset tummemmaksi ja jopa ehkä ihan mustaksi. Vannoin viisi vuotta sitten, että en mene takaisin mustaan enää ikinä. Selittelin itselleni, että se väri on niin kova vaaleata ihoani vasten. En tiedä mikä syysinnostus tässä on tullut, uudet kuviot uudet hiukset -meininki, mutta mä kaipaisin jotain muutosta! Yksi syy on myös se, että viime kesänä hiukseni vaalentuivat jotenkin ennätyspaljon. Ne näyttivät kesän jälkeen melkein liukuvärjätyiltä.

 Tämä mustien hiuksien kaipuu alkoi kuin näin kollaasin kolmannessa kuvassa olevan upean Natalian uudet hiukset. Vau! Myöskin upea Megan Fox on aina ollut mulle semmonen goals -nainen

Pahimpaan himotukseeni kävin jo ostamassa Color Maskin sävyssä Coffee. Muutamana iltana olen levittänyt sitä hiuksiin noin 20 minuutiksi mutta silti tulos ei vieläkään ole tarpeeksi tumma. Kuulin, että tuo maski ei välttämättä tartu niin hyvin värjäämättömään hiukseen joten siinä voi olla syy. Oikean värin laittaminen kuitenkin pelottaa näin monen vuoden jälkeen ja haluaisin pärjätä noilla naamioilla. Olen tottunut siihen, että ei tarvitse ylläpitää mitään väriä. Haluaisin, että koko hiukseni olisi yhtä tumma kuin tyvestä. Jotain tummanruskean ja mustan väliltä mahdollisesti.

Ehkä vielä joku päivä laitan hiuksiini väriä. :)

Kuvat: http://www.elle.fi/nataliaoona/ & Pinterest

2 kommenttia:

  1. Kokeileppa Color Maskin lisäksi Color Glossia! Itse käytän sitä kuivaan tukkaan ennen pesua ja siten se tarttuu ihan hyvin :) Siinä on enemmän pigmenttiä mitä Color Maskissa ja on tosi hoitavakin.

    VastaaPoista
  2. Sulla on kyllä kaunis tuo luonnollinen värikin. Itsekin aika usein tuosta mustasta tai mustanruskeasta väristä haaveilen mutta se juurikasvu on kyllä sitten paha, kun oma väri on se "maantie". Kauhea vääryys tapahtunut, kun sain tummanruskeat silmät ja harmaat hiukset:)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -