On niin helppo olla onnellinen

Mennyt viikko on ollut jotenkin erityisen hyvä. Omassa elämässäni kaikki menee todella hyvin tällä hetkellä ja olen todella onnellinen. Syksy on muutosten aikaa ja niin myös tänäkin vuonna. Muutoksista lisää myöhemmin mutta voin kertoa, että odotan tulevaa innolla! Myös kaveripiirissä tuntuu tapahtuvan paljon. Tuntuu, että joka päivä kuulen loistavia uutisia! Yhden kaverin yritys oli saanut miljoonasijoituksen, toinen oli ostanut unelmiensa auton, kolmas tavannut ihanan miehen ja neljäs ostanut Bulevardilta oman asunnon. Kaikki nuo asiat tuntuu näin 25-vuotiaan silmin niin uskomattoman hienoilta saavutuksilta omilla tavoillaan. On helppo iloita muiden puolesta kun kokee, että oma elämä on kunnossa. 

Nahkatakki All Saints // Farkut Topshop // Neule Alice+Olivia // Laukku Mulberry // Kengät Chloé // Kaulakoru Ur&Penn

Ihanaa viikkoa teille! :) Mä nautin omastani, vaikka kylmä meinaa välillä olla. Pitää ottaa talvitakit esille!

2 kommenttia:

  1. Miljoona sijoitus, unelmien auto, ja kämppä bulevardilta... Hienoja juttuja toki, mutta alkoi jotenkin huvittamaan. :D Olisitko maininnut jos ystäväsi olisi ostanut asunnon vaikka öö..kontulasta? Ei tarkoita millään pahalla, kaikesta on tullut niin pinnallista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se, että Kontula ei kuulu omiin unelmiini ei varmasti tule yllätyksenä, tuo bulevardi taas on sellainen juttu mikä on ollut itselle aina semmonen vau asuisimpa siellä joskus. Ehkä pinnallista mutta näin se vain on. Jos tällä viikolla olisin kirjoittanut, että olen niin onnellinen ystäväni kihloista, toisen raskaudesta ja kolmannen äidin selviytymisestä syövästä, olisko nekin ollut pinnallisia? Noita juttuja ei vain tapahtunut sillä viikolla. Ei kannata täysin sokeasti luke blogeja ja luulla, että ne asiat mistä bloggaaja kirjoittaa on ainoat asiat mitä kyseinen henkilö arvostaa. Paljon jää aina sanomatta. :) mutta joo olisin ihan hyvin voinut kirjottaa ihan eri jutuista mutta nuo olivat viimeisimmät asiat mistä olin onnellinen ystävieni puolesta. :)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -