Rahaa takaisin ostoksista – Bonusway!

Mä shoppailen aika harvoin netissä mutta aina kun ostoksia teen niin etsin kuumeisesti alennuskoodeja verkkokauppoihin. En ollutkaan muistanut Bonusway-sivustoa jonka kautta saa aina rahaa takaisin tilille ostoksista. Bonuswayltä löytyy myös alennuskuponkeja verkkokauppoihin mutta sivuston pääasiana saa bonusta kaikista sivuston kautta tehdyistä ostoksista. Bonusway on kuluttajalle täysin ilmainen palvelu. Palvelun käyttö on todella helppoa eikä vaadi muuta kuin, että klikkaa ostoksille Bonuswayn kautta.

Sivustolla on hyvin edustettuna suuri osa niistä verkkokaupoista mitä itse käytän. Sieltä löytyy mm. Zalando, Nelly.com, Hotels.com, ebokers, Asos, Bangerhead, Luisaviaroma, Urban Outfitters, Lookfantastic, Feelunique ja satoja muita liikkeitä.


Itse pääsin kokeilemaan palvelua yhteistyössä Bonuswayn kanssa. Kuten aikaisemmin kerroin, en ostele hirveästi netistä tavaroita mutta esimerkiksi matkat ostan aina netistä. Nyt kokeilinkin Bonuswayn kautta hotelliyön ostoa, enkä muuten ihan minkä vaan hotelliyön vaan hääyön!

 Vertailin hetken eri matkailusivujen hintoja ja sen jälkeen tsekkasin vielä mistä sivulta saan parhaat prosentit ostosummasta takaisin tililleni. Tämän jälkeen klikkasin itseni Bonuswayltä Expedia.fi -sivustolle.


Me valittiin viettää meidän hääyö Hotel Havenissa ja löydettiinkin hyvä diili vähän hulppeammalle huoneelle tämän sivuston kautta. Huone maksoi 229€ ja tästä saan 5,00% takaisin Bonuswayn kautta omalle tililleni, eli 11,45€.

Harmittaa tässä vaiheessa, että en ole aikaisemmin tajunnut käyttää tätä palvelua matkoja varatessa. Tänäkin vuonna on mennyt hotelleihin toista tonnia joten niistä olisi saanut aika mukavan korvauksen takaisin tilille jos vain olisi älynnyt tämän.


Miten Bonusway sitten toimii?

Kirjaudu Bonuswayn sivuille. Siirtyessäsi verkkokauppaan palvelun kautta, verkkokauppa tunnistaa, että olet Bonuswayn käyttäjä ja maksaa palvelulle myyntipalkkion tehdyistä ostoksista. Bonusway jakaa myyntipalkkion käyttäjän kanssa ja saat rahaa takaisin ostoksesta. Bonusway maksaa rahat takaisin tilillesi jolloin voit käyttää rahat vapaasti miten haluat. Vähän niin kuin bonusta ostoksista mutta bonuspisteiden sijaan pankkitilillesi maksetaan rahaa. Jee!


Nyt joululahjaostoksia tehdessä kannattaa ehdottomasti pitää sivusto mielessä. Itse olen pavelua hyödyntänyt nimenomaan tässä ja shoppaillut muutenkin kuin pelkästään tämän yhteistyön merkeissä. Tähän jää vähän koukkuun. :D

Tästä pääset helposti Bonuswayn sivuille liittymään ja Bonusway tarjoaa nyt 10€ lisäedun kun teet ensimmäisen verkko-ostoksen sivuston kautta.


Yhteistyössä Bonusway.fi kanssa.

1 kommentti:

  1. Moi! Työni kautta olen tutustunut kauppojen bonusjärjestelmiin (plussa, s-etu), ja nehän ovat todella kalliita ylläpitää. Kulut luonnollisesti siirretään tuotteiden hintaan asiakkaan maksettavaksi. En keksi miten tämä systeemi voisi toimia mitenkään eri tavalla, julisteet todennäköisesti nämäkin bonukset on piilotettu hintoihin mukaan.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -