TB & Mitä kuuluu?

Takana on jännittävä viikko mutta samalla niin väsyttävä. Aloitin uudessa työssä ja joka päivä opin niin paljon uutta. Olen niin innoissani, koska juuri tätä minä halusin. Uudet haasteet tuntuvat todella hyvältä ja jopa uuteen vuorokausirytmiinkin on ollut yllättävän helppo siirtyä. Ensimmäisen työpäivän jälkeen menin nukkumaan klo 19.30. Kyllä, ihan oikeasti. Tämän jälkeen olen kuitenkin ollut jo huomattavasti pirteämpi. Tällaiselle entiselle yökukkujalle on tapahtunut iso muutos mutta voin kyllä sanoa, että odotan jo sitä, että huomenna voin valvoa ja lauantaina nukkua pitkään.

Tuntuu, että tämä uusi rytmi ja työ tulee sopimaan mulle. Saan jotenkin enemmän irti itsestänikin ja kaikki on tasapainossa. Mulla on enemmän aikaa mun ystäville, perheelle ja kaikelle mikä on mulle tärkeää. Mulle on myös äärimmäisen tärkeää päästä elämässä eteenpäin ja nyt tuntuu vihdoin siltä.

Tämän kiireisen viikon ja onnellisuuden keskeltä haluan jakaa teille videon joka saa mut joka kerta hymyilemään yhtä leveästi. Pakko todeta, että en malta odottaa millainen tunnelma meidän häissä on kun tupareissa oli jo tällaista! Tää mies ja ihanat ystävämme täydellisesti mukana. ♥1 kommentti:

  1. Onnittelut uudesta työpaikasta! Ja ihanaa viikonloppua vaikka onkin KYLMÄ!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -