GREY

Harmaa päivä ja harmaa asu. Luulisi, että synkemmäksi ei asukuvia enää saisi mutta hei, laitetaan vielä hautausauto taustalle niin paketti on kasassa. Eilen oli kerrassaan upea aurinkoinen sää ja mietin mielessäni lounastauolla kävellessäni tuomiokirkon ohi, että wau nyt saisi hienoja asukuvia. Tietysti nyt kun on viikonloppu ja vapaata niin sää teki täyskäännöksen.

Herättiin aamulla aikaisin ja mentiin Joonaksen kanssa Ekbergille aamiaiselle ennen hänen työvuoroaan. Itse ajattelin aamupalan jälkeen lähteä vaateostoksille mutta se osoittautuikin vaikeaksi kun en tiennyt mitä olin etsimässä. Joonas vitsailikin, että lähdenkö etsimään eri sävyisiä harmaita vaatteita. Nyt haluaisin kuitenkin jotain täysin erilaista ja täysin omalta mukavuusalueelta pois. Täytyy etsiä inspiraatiota Pinterestistä. Palaan asiaan heti kun olen löytänyt sen mitä etsin mitä en vielä itsekään tiedä.

Takki Marimekko // Housut Vero Moda // Neule Zara // Laukku Chanel // Kengät Chloé // Kaulahuivi Acne Studios

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää asusi! :) Mä eilen kanssa mietin ihan samoja kuvausjuttuja, mutta itse olin pyörimässä Johanneksen kirkon suunnilla...

  Kivaa sunnuntaita!

  T: Anna

  annallablogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä sulle sopii kirkkaat värit ihanasti, kun olet tumma.
  Esim. keltainen ja turkoosi sopisi hyvin. Ne nyt on ehkä enemmän kesän värejä, mutta kuitenkin. Olit kokeillut muistaakseni Stockalla jotain ihanaa keltaista takkia ja se oli aivan ihana sun päällä, siitä oli kuva täällä blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se takki oli muuten ihana! Versacen muistaakseni ja hinnan takia jäi ostamatta. :D

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -