Love me do –häämessut & ihana viikonloppu!

Takana on rakkaudentäyteinen viikonloppu. Perjantaina ystäväni Sini oli järjestänyt tyttöjen illan Lilla Roberts -hotelliin ja meillä oli todella hauska ilta. Fiilistä kohotti kuvaviesti kihlasormuksesta yhdeltä parhaimmalta ystävältäni Ainolta juuri ennen kuin olin lähdössä kotoa kohti hotellia. Olin niin onnellinen, että varmasti kadulla vastaantulevat ihmettelivät leveää hymyä.

Lauantaina lähdin sitten yhden kaasoni kanssa käymään Love me do -häämessuilla. Oltiin edellisenä viikonloppuna käyty myös toisilla häämessuilla jotka olivat meille olleet vähän pettymys joten odotukset eivät olleet kovin korkealla. Lähinnä ajateltiin, että käymme nyt katsomassa kun nämä messut ovat ilmaiset. Yllätyimme heti alkuun todella positiivisesti ja todettiin, että nämä messut ovat meitä varten. Molemmat inspiroiduimme ihan täysin ja näytteilleasettajat olivat meidän tyylisiä. Näillä messuilla oli juuri ne asiat mitkä puuttuivat toisilta messuilta.


Näin tulevan kesän morsiammena jonka häihin on enää noin puoli vuotta on varmaan sanomattakin selvää, että häämessuilta en ollut etsimässä hääpaikkaa, cateringia tai edes valokuvaajaa. Aikaisemmilla messuilla näiden tarjonta dominoi ja jäin kaipaamaan koristeluja, kutsuja, kattauksia, koruja ja kauneushoitoloiden edustusta. Näillä messuilla näitä oli todella paljon ja olin iloisesti yllättynyt.


Kerroinkin aikaisemmin, että olen innostunut kalligrafiasta ja messuilla kutsuissa tätä näkyi paljon. Omia kutsujamme olemmekin vähän suunnitelleet mutta esimerkiksi tekstiä ei olla suunniteltu ollenkaan ja se on aika oleellinen osa kutsua. Se onkin seuraavana To do -listalla.


Hääpuvuista erityisesti Lahden Glamour -morsiuspukuliikkeen mekot (kaksi ylempää kuvaa) olivat erityisesti mieleeni. Ihanan boheemeja ja juuri minun tyyliseni. Jos minulla ei jo mekkoa olisi, olisin varmasti löytänyt heidän valikoimastaan mieluisan.

Myöskin alemmassa mekkokuvassa oleva Maggie Sotteron hääpuku oli yksinkertaisuudessaan aivan valloittava. Yleisesti ottaen koko Maggie Sotteron mallisto on todella mieleeni. Kerrassaan upeita hääpukuja!

Löysin itselleni messuilta aivan uuden korumerkin. Ninka Design on suomalainen yritys joka tekee uniikkikoruja ja huhhuh miten upeita sellaisia. Itsellänikin lähti mukaan upeat korvakorut jotka tosin eivät omiin häihin tule ja kaasoni ihastui upeaan hiuskoruun.
Kattauksissa ihastuin valkovihreisiin pöytiin ja jostain sellaisesta haaveilen meidänkin häihin. Mikäli budjetti eit tulisi vastaan niin ostaisin jokaiselle vieraillemme ja Design Lettersin kirjainmukit ja vesilaseina toimisi nuo upeat "kristallilasit".


Kaiken kaikkiaan messut olivat minusta erittäin onnistuneet ja melkein harmittaa ettei tällaisia järjestetä tietääkseni enää ennen meidän suurta päivää.

Onko muita jotka olivat viikonloppuna häämessuilla?

2 kommenttia:

  1. Itsellä ei ole häät ajankohtaiset, mutta olisi toisaalta kiva käydä, kun tuolla on niin paljon kaikkea kaunista katseltavaa. Bongasinko Joonaksen mainoksesta?

    VastaaPoista
  2. Ihan oikein bongattu! Siellä se hyppäsi kympistä mainoksessa. :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -