THANKFUL

Ensimmäistä kertaa vuosiin olen vapaalla välipäivien ajan ja saan keskittyä akkujen lataukseen loppuvuoden. Tuntuu hyvältä jättää taakse vuosi 2017 joka on ollut elämäni onnellisin ja samalla surullisin vuosi. Tuntuu hyvältä kääntää sivua ja aloittaa pian vuosi 2018 ja katsoa mitä hyvää se tuo tullessaan.

Nämä muutamat viimeiset päivät aion viettää lepäillen mutta myös pyhittäen aikaa läheisilleni. Haluankin kiittää heitä tästä vuodesta. Siitä, että he ovat olleet läsnä jakamassa ilot ja surut. Vuosi on ollut erittäin tunnerikas ja olen liikuttunut siitä miten läsnä perheeni ja ystäväni ovat olleet. On rikkaus olla näin hienojen ihmisen ympäröimänä.


Kiitos myös teille lukijoille hienosta vuodesta blogin puolella. Kiitos kun jaksatte seurata, kommentoida ja olla läsnä elämäni kiemuroissa. Blogini täytti muutama päivä sitten 9 vuotta mikä tuntuu ihan älyttömältä! Vuodet ovat menneet niin nopeasti ja olen kasvanut blogini aikana teinistä aikuiseksi. Kiitos, että teette tästä niin kivaa. Toivon kaikille iloa, onnea ja rakkautta vuodelle 2018, let's make it a good one! 

2 kommenttia:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -