NYE

Hyvää Uutta vuotta 2018! Vuosi vaihtui ystäviemme Ainon ja Sampan tupareita viettäen. En yleensä fiilaa hirveästi uudenvuodenkemuja mutta pakko sanoa, että tällä kertaa oli jotenkin erityisen hauskaa. Niin hauskaa, että olimme Joonaksen kanssa kotona vasta seuraavana iltapäivänä. Silloin tietää, että on ollut hyvät juhlat. Kuka tietää, ehkä tämän uudenvuoden jälkeen alankin tykkäämään tästä juhlapyhästä. Haaveilen nyt, että viettäisimme seuraavaa vuodenvaihdetta ulkomailla.

Tästä vuodesta on muutenkin jo nyt hyvät vibat. Tänäkin vuonna olemme saaneet kunnian saada kutsut kolmiin häihin ja muitakin ihania asioita tapahtuu lähipiirissä. Kalenterissa viikonloput alkavat jo täyttymään ystävien näkemisillä enkä voisi kuvitella viettäväni aikaani paremmin. Vuosi 2018, bring it!

Kuvat: Aino Rossi

2 kommenttia:

  1. Luin vielä muutama vuosi sitten blogeja, mutta innostus niitä kohtaan lopahti ja blogien lukeminen jäi vähälle. Löysin sattumalta blogisi ja into lukemista kohtaan taas tuli. Sulla on ihan mahtava blogi! Uusia postauksia odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti, ihana kuulla! Ja pahoittelut myöhäisestä vastauksesta, yritän taas aktivoitua kirjoittamaan! :)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -