Marimekko Flower -maljakko

Kesällä ostin kotiimme Marimekon Flower -maljakon hempeässä vaaleanpunaisessa sävyssä. Maljakko on aivan syötävän suloinen, enkä pistäisi pahitteeksi, jos kodistamme löytyisi jossain vaiheessa lisää saman merkin maljakoita.

Tykkään ostaa leikkokukkia kotiin etenkin viikonloppuisin. Erityisesti mieleeni ovat morsiusharso, eukalyptus ja liljat. Viime aikoina olen myös huomannut himoitsevani suuria viherkasveja, mitä meillä ei vielä ole. Haaveilen siitä, että olohuoneessa sohvan vieressä olisi valtava kaktus.


Ihanaa viikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Mun mielestä kasvit tekee kodikkaan olon. Olen tosi huono kasvien kanssa, joten mulla on vain pari muulinkultakorvaa ts. aasinkorvaa jotka tuntuu olevan tosi kestäviä ja olen käsittänyt että puhdistaisivat huoneilmaakin.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -