Fiilikset

Ensimmäinen äitiyslomaviikko on vietetty (kohta toinenkin, hups, mihin tämä aika menee?) ja helpotuksekseni voin kertoa, että edelleen ollaan yhtenä kappaleena, vauva on mahassa ja voi hyvin. Olen aivan alkuraskaudesta asti pelännyt, että vauva syntyisi etuajassa ja tuntuu hyvältä olla nyt niin pitkällä, että parin päivän päästä vauva laskettaisiin täysiaikaiseksi ja saa nyt tulla oikeastaan milloin vain. Mitä pidempään hän mahassa viihtyy, sen parempi tietysti.


Ensimmäinen viikko pois töistä tuntui todella oudolta, mutta äkkiä tähän näemmä tottuu. Viikko meni kotona leväten, Netflixiä katsoen ja vauvan vaatteita pesten. Näin myös kavereita ja ostettiin myös vauvalle ensisänky. Viikonloppuna veljeni perhe kävi meillä kylässä ja oli ihana nähdä heitä ja erityisesti heidän vauvaa, nopeasti kasvavaa kummityttöämme.

Sunnuntaina onnistuin kuntosalilla lyömään varpaani todella pahasti pöydän reunaan eikä sen jälkeen kävelystä tullut yhtään mitään. Onneksi nyt parin päivän jälkeen ei enää satu, murtunut varvashan tästä olisi enää puuttunut.

Nahkatakki All Saints // Neule Mango // Huivi Acne Studios // Hame Kappahl // Kengät Louis Vuitton

Syksy on ollut tänä vuonna erityisen kaunis ja olen nauttinut sen väriloisteesta ja kauniista lämpimistä päivistä. Toivotaan, että nämä muutamat sateiset päivät ovat vain hämäystä ja, että syksy jatkuisi vielä yhtä kauniina ja valoisana.

Kuulun niihin ihmisiin, jotka saavat valosta älyttömästi voimaa ja nyt jos koskaan niille voimille olisi käyttöä. Olo alkaa siis lievästi sanottuna olemaan hieman tukala ja samalla jännittää hirmuisesti, milloin saammekaan tavata perheemme uuden jäsenen.

PS. Kuinka ihanaa onkaan, kun mahtuu loppuraskaudesta taas omiin kenkiinsä? Kesän kuumuus aiheutti sen verran pahat turvotukset, että ehdin jo pelätä ettei jalkani ikinä palaudu.

2 kommenttia:

  1. Ei turhaan sanota että nainen on raskaana kauneimmillaan, upea olet ja ihania kuvia ♥ Kaikkea hyvää loppuodotukseen!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -