KosmetiikkasuosikkejaOlen viime aikoina löytänyt muutaman uuden kosmetiikkasuosikin. Ihotyyppini on muuttunut raskauden myötä kuivasta ihosta sekaihoksi ja sitä myötä myös ihonhoitotuotteeni ovat menneet uusiksi.


Olen ennenkin käyttänyt Dermalogican tuotteita satunnaisesti, mutta kesän jälkeen löysin tämän Skin Smoothing cream -kasvovoiteen ja se sopii iholleni tällä hetkellä täydellisesti. Jännä nähdä talven tullessa ja ennen kaikkea raskauden jälkeen, miten ihoni taas muuttuu ja onko tämä voide silloin tarpeeksi kosteuttava, mutta tällä hetkellä se on täydellinen. Käytän tätä sekä päivä- että yövoiteena.

Tämä 100ml -pakkaus maksaa 87,90€, mutta itse ostin tämän Stockmannin Hulluilta päiviltä kuudellakympillä.


Guerlain Super Lips -huulivoide on minulle tuttu jo kosmetiikkamyyjä-ajoiltani. Se oli silloin jo mielestäni yksi parhaista huulirasvoista. Tuote maksaa 32,90€, mutta tämänkin bongasin Hullareilta parilla kympillä. Tämä on paitsi hoitotuotteena loistava, myös meikkiin sopiva. Tykkään siitä, miltä huulet näyttävät tämän kanssa. Täyteläisiltä ja kosteutetuilta, enkä koe tarvitsevani huulimeikkiä lainkaan huulilleni, silloin kun käytän tätä.


Essien kynsilakat ovat olleet suosikkejani pitkään ja nyt syksyn tullessa kaipasin kynsiini viininpunaista. Klassinen syksyinen valinta, joka toimii mielestäni aina. Itse valitsin sävyn Shearling darling.

Tällä hetkellä etsinnässä olisi uusi puhdistusaine kasvoille. Onko teillä jotain suosikkia?

4 kommenttia:

 1. Onko tuo huulirasva ihan väritöntä?

  VastaaPoista
 2. Tuo Essien lakka on ihanan värinen! <3
  Mun suosikkikasvoputsari on Cliniquen Take the day off-balm! Ihan mahtava tuote meikkien poistoon, sillä lähtee niin meikkivoide kuin vedenkestävä ripsari! :)

  VastaaPoista
 3. Guinot'n kirkastavan lähteen Newhite Mousse jättää ihon narskuvan puhtaaksi ja kirkkaaksi❤️

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -