ARKI KOTONA

Blogissa nähdään usein niitä siloteltuja kuvia kodistamme. Kuka nyt oikeasti rehellisesti haluaisi näyttää niitä omia sotkukasoja olohuoneen nurkassa?

Todellisuudessa arkisin ei sohvapöytä ole täydellisesti aseteltu, sen päällä on mitä ihmeellisimpiä tavaroita ja usein myös astioita. Sänkyä meillä ei ole lähes koskaan pedattu, emmekä edes omista päiväpeittoa. Minusta olisi ihanaa olla sellainen ihminen, joka ensimmäisenä aamulla petaa sängyn, mutta ei.

Minusta on itseasiassa vauvan syntymän jälkeen tullut hieman parempi siivooja, mikä on hieman omituista. Kun aikaa ei suursiivoukselle ole, on helpompaa siivota jälkensä heti. Jos syön olohuoneessa iltapalaa, siivoan astiat heti pois. Tätä ei aikaisemmin meillä tapahtunut, vaan astiat olivat sitten olohuoneen pöydällä hetken jos toisenkin.

Miltä meidän kotona arkena sitten näyttää?


Tällä hetkellä olohuoneen nurkassa on jätesäkki ja muita pussukoita, joissa on kirpparille meneviä tavaroita. Ikkunalaudalla on miljoona koriste-esinettä ja kaukosäätimiä, joista toisen tarkoitusta en edes tiedä. Kynsilakka ja lasinen pullo ovat jääneet ikkunalaudalle eilen sen jälkeen, kun kuvasin pullon Facebookin kierrätysryhmää varten. Kynsilakka oli vain näyttämässä lasipullon kokoa ja siihen se kynsilakka sitten jäikin. Ikkunalaudalla on myös tyttäremme pehmeä rapiseva lelukirja.

Lattiaamme koristaa tyttäremme värikäs leikkimatto ja rahin päällä on hänen sitterinsä lelukaari ja television kaukosäädin. 


Sohvapöydällä on tällä hetkellä ylimääräisinä esineinä sytkäri kynttilöitä varten, laite kuvien tietokoneelle siirtoa varten, tutti ja tyhjä tuttipullo. Voidaan hyvin todeta, että meidän mini ja hänen tavaransa ovat vallanneet asuntomme. 


Sänky on petaamatta, as usual. Sängyn päällä on läppärini, josta parasta aikaa kuuntelen Nonsense -podcastia. Yöpöydällä on juomapullo ja rintapumppu, jolla juuri pumppasin maitoa pulloon.

Mini nukkuu päikkäreitään pinnasängyssä, johon hän eilen siirtyi ensisängystään. Hänellä on sängyssä oma iPhone (kuinka monella kaksi kuukautta vanhalla vauvalla on oma puhelin haha) White Noisea varten. Sängyssä on myös harso. Harsoja meiltä löytyy ympäri asuntoa.

Eli kotimme näyttää ihan tavalliselta lapsiperheen kodilta. En malta odottaa sitä aikaa, kun kohta koko lattiat on täynnä Legoja ja muita leluja. Aistikaa sarkasmi.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -