HATTARAKOTIMinulle kevät on aina sellaista aikaa, että sisustuskärpänen iskee. Tänä vuonna asiaa ilmeisesti vauhditti vähän se, että yksi parhaista ystävistäni osti ensimmäisen omistusasuntonsa ja hänen remppasuunnitelmat pistävät omankin pääni sekaisin.

Olisipa itsekin ihanaa remontoida asunto ihan täysin omilla valinnoilla niin, että kaikki huoneet olisivat täysin omannäköisiä. Tässä postauksessa fiilistellään vaaleanpunaista sisustusta, oikein kunnon hattarakotia, mutta rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, että kyllästyisin varmaan tällaisiin valintoihin aika nopeasti. Juuri tällä hetkellä ajattelen kuitenkin, että vaaleanpunainen, valkoinen, kulta ja taupe yhdessä luovat ihanan tunnelman kotiin.

Kuvat: Pinterest, Ema Bihor

2 kommenttia:

  1. Oi mä rakastan vaaleanpunaista❤️ en tiedä miten selviäisin jos joskus löydän miehen ja pitäisi miettiä sisustusta myös hänen makuunsa 😄 itse omassa kodissani maalasin "vaahtokarkki" sävyllä seinän ja näin 4v jälkeen sen ehkä haluaisin muuttaa🤭 tosi hento vaaleanpunainen. Mutta samalla silti rakastan niin vaaleanpunaisen, beigen ja valkoisen yhdistelmää mitä mulla kotonani on täysin ❤️❤️❤️

    VastaaPoista
  2. ihania inspiraatiokuvia, tykkään!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -