Best of Instagram – näitä seuraan!

Instagram on minulle nykyään se paikka, mistä saan ja haen ehdottomasti eniten inspiraatiota pukeutumiseen, sisustukseen ja muihinkin asioihin elämässä. Instagramissa seuraan noin 200 tiliä. Huomasin tätä postausta kirjoittaessa, että tykkään seurata paljon pohjoismaalaisia vaikuttajia. Tämä asia ilahdutti minua itseasiassa kovasti, kyllä meillä ja naapurimaissa on valtavasti osaamista ja tyyliä.

Tässä lista suosikeistani Instagramin ihmeellisessä maailmassa!

Tyyli:@happilygrey on yhdysvaltalaisen Mary Lawless Leen ylläpitämä muotiin keskittyvä Instagramtili. Maryllä on pettämätön silmä vaatteiden yhdistämisen suhteen ja ihailenkin hänen asujaan lähes päivittäin.@mettiforssell, kyllä täällä meillä Suomessakin osataan! En muista koskaan nähneeni Metillä asua, josta en olisi pitänyt. Metin asut ovat todella inspiroivia ja usein hänen kuvien myötä marssinkin kauppaan ostamaan jonkin vaatteen tai asusteen. Viimeisimpänä tuo ruskea neule, joka näissäkin IG-kuvissa näkyy!@lindajuhola. Lindan Instagramissa ihailen ihania asuja, asusteita ja mahtavia lomakuvia! Hänen Dubai -kuvien innoittamana tilasin keskellä talvea uuden uimapuvun. Kyllä, enkä edes ole lähdössä aurinkolomalle.@sofiaruutu. Mallina työskentelevä Sofia on mahdollisesti kaunein koskaan näkemäni nainen. Hänen kuvansa ovat aina virheettömiä ja asut upeita. Täydellinen tili siis, silloin kun tarvitsee asuinspiraatiota.


Äitiys ja perhe:@nadjamayr on ruotsalainen 29-vuotias bloggaaja, joka on myös 2016 ja 2018 syntyneiden tyttöjen äiti. Aikaisemmin mallina työskennellyt Nadja kuvaa kaunista arkeaan, lapsiaan, tyyliään sekä kotiaan.@nettenestea -tilin takana on 27-vuotias norjalainen Annette Haga. Hänellä on vuonna 2018 syntynyt poika ja tänä vuonna on jo tulossa seuraava! Tämä tili on täynnä upeita kuvia, ihania hetkiä lapsen kanssa sekä mielenkiintoinen matka pian kahden lähekkäin syntyneen lapsen äidin arkea.


Treeni:
@mimmikapells on 24-vuotias ruotsalainen Personal trainer ja bloggaaja. Mimmi on myös syyskuussa 2018 syntyneen Milly -tytön äiti. Täältä haen inspiraatiota treeniin synnytyksestä palautumiseen sekä siihen, miten vauvan voi sisällyttää treeniin.


@linnlowes on ruotsalainen Personal Trainer sekä Instagramtähti. Hänen tiliänsä seuraa hurjat 1,8 miljoonaa treenistä kiinnostunutta. Täältä haen itsekin inspiraatiota nimenomaan  treeniliikkeisiin. Linnin kroppa on myös vähintään #goals.@linnjacobsson on ruotsalainen vaikuttaja, joka jakaa paljon kuvia ja videoita treenistä. Hän on myös viimeisillään raskaana tällä hetkellä, enkä malta odottaa millaisia treenejä hän jakaa äitinä. Minusta on ihanaa seurata ihmisiä, jotka ovat samassa elämäntilanteessa kanssani.


Näitä tilejä tuli sen verran, että julkaisen vielä toisen osan seuraamistani Instagramtileistä, joissa esittelen parhaat sisustus ja lifestyle -tilit! 

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -