Viime viikon parhaat x 6

Viime viikko oli hyvä viikko. Tuli tehtyä paljon asioita ja samalla nautittua Liljan kanssa kotona olemisesta. Tyttö on alkanut useasti viikossa nukkumaan koko yön läpi ilman yhtäkään herätystä ja siitähän me vanhemmat nautitaan, kun itsekin saadaan nukkua täydet unet öisin. Lilja on muutenkin ollut todella aurinkoisella tuulella ja hymyjä satelee. Tyytyväinen lapsi, tyytyväinen äiti.

Viikon aikana oli muitakin hyviä juttuja:


Ruoka: Dumplings. Ahh, dumplings. Maistoin näitä ensimmäistä kertaa raskaana ollessani viime kesänä ja ne eivät tehneet minkäänlaista vaikutusta. En tiedä oliko se nimenomaan raskaus, joka vaikutti makuaistiini, sillä nyt kun kokeilin uudestaan (vielä samasta mestasta!), mä rakastuin. Dumplingeista tuli mun lemppariruoka ja voisin syödä näitä kokoajan. Sain myös mieheni kokeilemaan näitä ja hänkin rakastui tähän ruokaan.

Kirja: Idiootit ympärilläni. Kuuntelin tämän tällä viikolla äänikirjana ja kirja teki minuun ison vaikutuksen. Tämä kirja on mielestäni sellainen, joka jokaisen tulisi lukea/kuunnella. Kirja kertoo eri persoonatyypeistä ja siitä, miten he käyttäytyvät eri tilanteissa. Äärimmäisen kiinnostavaa! Huomasin miettiväni läpi kirjan, että "kaverini A on vihreä, B taas on selkeästi keltainen ja C ihan selkeästi punainen!". Muita analysoidessa pohdin toki itseänikin, mutta itsensä tunnistaminen oli huomattavasti haastavampaa. Tämän kirjan lukeminen auttoi ainakin minua ymmärtämään paremmin muita, mutta myös itseäni.

Netflix: Sex Education. Tätä sarjaa kehuttiin paljon ja tykkäsin tästä kovasti! Harmittaa, kun ei ollut kuin 8 jaksoa tuotantokaudessa, mutta onneksi toinen tuotantokausi on tulossa! Jos etsit uutta katsottavaa, kurkkaa tämä!

Tv-sarja: Pernilla Wahlgrenin maailma. Seurattuani jonkun aikaa Bianca Ingrossoa somessa, minua alkoi kiinnostamaan tämän kulttuuriperheeksi kutsutun perheen arki. Jokainen perheenjäsen on oma räiskyvä persoona ja tämä sarja on todella viihdyttävä. En ole vielä päättänyt, että onko Bianca mielestäni ihan mahtava persoona vai todella ärsyttävä. Kallistun ehkä hieman viimeisimmän puolelle, sillä vierastan hänen suorapuheisuuttaan ja hieman yliampuvaa olemusta. Silti näemmä haluan ja nautin hänen seuraamisesta, haha.

Aktiviteetti: Teekutsut. Aino järjesti meille eilen ihanat teekutsut brittityyliin. Oli skonssit kermavaahdolla ja kaikki! Oli ihanaa istua parhaiden ystävien kanssa saman pöydän ääreen ja keskustella kaikesta maan ja taivaan välillä, eikä tarjoiluissakaan ollut mitään valittamista. Viime viikolla näin muutenkin paljon ystäviäni ja ne kaikki tapaamiset olivat kyllä viikon kohokohtia!

Varaus: Ulkomaanmatka! Siis vihdoin. Olen odottanut niin kauan, että päästään varaamaan ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka, mutta mieheni ei ole tiennyt, milloin töiden puolesta voisi lähteä. Ollaan mieheni kanssa oltu ulkomailla viimeksi yhdessä häämatkalla ja siitähän on jo ikuisuus! Nyt päädyttiin varaamaan pidennetty viikonloppureissu Lontooseen ja se on hänen töidenkin puolesta mahdollinen. Olen niin innoissani!

Takki ja kaulahuivi Acne Studios // Housut ja pipo mieheni 

Tuollaisen viikon jälkeen on ihana aloittaa taas uusi viikko uudella energialla. Tämäkin viikko sisältää paljon kavereiden näkemisiä, joten ei tästä ainakaan huonoa viikkoa voi tulla.

Ihanaa viikkoa myös teille kaikille! 

1 kommentti:

  1. Kiva viikko! :) Jos olisi aikaa voisin kurkata tuota sarjaa. Vau, ulkomaan matka, Lontoo on aina kiva! Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -