Kahvilasuositus: Kahvila Blossom

Tiedättekö sen tunteen, kun löydätte uuden helmen satojen kaupungin kahviloiden joukosta? Best thing ever! Minulle kävi niin eilen, kun katsoin ystäväni Mikaelan Instagram Storiesia, jossa hän esitteli minulle tuntemattoman kahvilan, joka on aivan kotimme nurkilla. Lähdettiin melkein siltä istumalta mieheni ja vauvan kanssa kohti kahvilaa ja nauratti kun löysinkin sitten Mikaelan ja Jutan sieltä istumassa.

Kahvila Blossom sijaitsee osoitteessa Tehtaankatu 23. Osoite ei sanonut aluksi minulle mitään, mutta kahvila sijaitsee siis Mikael Agricolan kirkon yhteydessä. Sisään pääsee myös Sepänkadun puolelta, joka näin Punavuorelaiselle on kätevämpi. Silloin osoite on Sepänkatu 4.
Blossom on nettisivujen mukaan: "Blossom on toteutunut unelma, yhden naisen leipomo ja kahvila Punavuoressa. Rakastamme ihmisiä, yhteisöä, suuria unelmia ja hyvää kahvia."

Allekirjoitan tämän täysin.  Omistaja kertoikin, että heidän erikoisuutensa on se, että he tarjoavat päivittäin vaihtuvan kahvin eri pienpaahtimoilta. Kaikki herkulliset tuotteet tulevat kahvilan omasta keittiöstä. Tarjolla on all day -aamiainen (tuorepuuroja, smoothiekulhoja ja leipiä), kakkuja (porkkanakakku, banaanileipä, kookosbrownie ja raakakakku) sekä suolaisia ja makeita vohveleita. Omistaja kertoi myös, että heidän tuotteet ovat hieman terveellisempiä, sillä tuotteet ovat vehnättömiä ja luonnollisesti makeutettuja.

Noita vohveleita aiotaan testata mieheni kanssa ensi viikonloppuna! Itseäni kiinnostaa tuo suolainen vohveli, kun taas mieheni on makean perään.
Olin todella yllättynyt, että tällainen helmi löytyi kirkon tiloista. En olisi ikinä osannut etsiä kivaa kahvilaa sieltä. Blossomissa on ihana uniikki sisustus ja kivoja yksityiskohtia löytyy paljon. Todettakoon, että tämä kahvila on todella Instagrammattava.

Kahvila oli hyvin hiljainen ainakin keskellä päivää ja sen vuoksi en ihmettele yhtään, että tytöt olivat valinneet tämän kahvilan heidän työtilakseen. Ihan täydellinen etätoimisto!

Erikseen täytyy vielä antaa kahvilalle kiitosta siitä, että sieltä löytyi oma leikkinurkka perheen pienimmille. Ihana matto, jonka päällä oli vaikka millaista lelua! Kunhan Lilja vähän kasvaa niin voin kuvitella, että hän viihtyisi tuolla hyvin.Joko tämä kahvila on teille tuttu?

Aukioloajat ovat toimistotyössä oleville hieman haastavat sillä arkisin kahvila on auki vain klo 11-16. Viikonloppuisin kahvila palvelee kuitenkin lauantaisin klo 10-16. Lämmin suositus! 

1 kommentti:

  1. Siiiiiis toi on niin ihana! Meille to do, että aletaan pitää yhteisiä blogietäpäiviä tuolla ❤

    -Mikaela
    www.inhimillinenturhamaisuus.fi

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -