Hehkua ihonhoitoon – Mitä tuotteita käytän?

*Tuotteet saatu, postaus sisältää mainoslinkkejä

Sain muutama viikko sitten Eleven.fi -verkkokaupasta testiin Pixin tuotteita. Olen aikaisemminkin hehkuttanut heidän tuotteitansa ja tässä postauksessa, kerroin heidän Glow Mud Maskin olevan paras koskaan kokeilemani kasvonaamio.

Nyt sain testiin myös muita tuotteita, joita olen mielelläni kokeillut.


Pixi Glow Tonic Exfoliating Toner -kasvovesi on jo saavuttanut melkoisen kulttimaineen. Ette varmasti ole voineet välttyä tämän hehkutukselta? Kasvoveden tulisi sisältyä jokaisen ihmisen kasvojenpesurutiineihin, jos et kyseistä tuotetta käytä, niin suosittelen lukemaan tämän ystäväni Mikaelan kattavan blogipostauksen aiheesta. Itse käytän tätä kuorivaa kasvovettä aina iltaisin ja aamuisin sitten kosteuttavaa kasvovettä. Olen huomannut ihosävyni kirkastuneen ja saankin usein kysymyksiä hehkuvasta ihostani. Toki hyvä highlighter tekee paljon, mutta se suurin hehku lähtee kuitenkin hyvin hoidetusta ihosta.

Aamuisin suihkutan ennen kasvovoiteen levittämistä Pixi Hydrating Milky Mist -kasvosuihketta raikastamaan ja kosteuttamaan ihoani. Rakastan tällaisia suihkeita! Muutama suihkaus kasvoihin ja olo on heti paljon virkeämpi. Suihkutan tätä kosteuttavaa kasvosuihketta myös päivän mittaan, kun koen tarvitsevani pienen kosteusboostin ja virkistyksen.Tuon jo aikaisemmin hehkuttamani Glow Mud Mask -kasvonaamion lisäksi olen nyt testannut Pixi T-Zone Peel-Off Maskia. Tällaiset kasvonaamiot ovat erityisesti minun mieleeni laiskoina iltoina, kun haluan vain pestä kasvot ja mennä sänkyyn makoilemaan. Olin tästä naamiosta hieman jopa yllättynyt, miten tiukasti se tarrasi ihoon kiinni. Tätä irrottaessa huomasi kyllä, kun mustapäät saivat kyytiä.

Kasvonaamion jälkeen Pixi Overnight Glow Serum kasvoille ja untenmaille. Olen heikkona kaikkii tuotteisiin, jotka lupaavat iholle hehkua ja sisältävät sanan "glow". Tämä geelimäinen seerumi kuorii ihoa kevysti yön aikana ja jättää kasvot nimenomaan hehkuvaksi.

Mistä Pixin tuotteita voi ostaa?


Näitä Pixin tuotteita ei valitettavasti saa vielä mistään kivijalkamyymälästä Suomessa, mutta näiden tilaaminen onnistuu kuitenkin Eleven.fi -verkkokaupasta.

Joko nämä ihonhoitotuotteet ovat teille tuttuja?

PS. Elevenillä on tänään viimeistä päivää voimassa huikea tarjouskampanja:

Osta 50 eurolla, saat 10€ alennuksen
Osta 100 eurolla, saat 20€ alennuksen
Osta 150 eurolla, saat 30€ alennuksen

Tarjous on voimassa 26.3 asti normaalihintaisista tuotteista.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -