SUOSIKKIMEIKKINI & KAIKKI MEIKIT -20%

* Osa tuotteista saatu, sisältää mainoslinkkejä.

Mun käyttämistä meikkituotteista kysytään Instagramin puolella usein. Etenkin paljon huomiota saa meikkipohjani, enkä ihmettele yhtään. Hyvä meikkipohja onkin ehdottomasti oman meikkini kulmakivi. 


Viime kesästä asti olen tykännyt käyttää peittävämpänä meikkivoiteena Estée Lauderin Double Wearia. Ostan tämän meikkivoiteen aina kahdessa sävyssä, 1N2 Ecru kalpealle iholleni, kun taas itseruskettavaa käyttäessäni sävyni on 3N1 Ivory Beige.


Olen ennenkin kertonut, että rakastan kokeilla uusia meikkituotteita, mutta siitä huolimatta omat suosikkini pysyvät usein vuodesta toiseen samana. En ole vielä löytänyt Helena Rubinstein Magic Concealer -peitevoidetta voittanutta peitevoidetta. Käytössäni on sävy Medium 2. Tämä tuote sopii niin silmien alle kuin myös näppyjen peittämiseen.  Tätä olen käyttänyt valehtelematta varmasti yli viiden vuoden ajan!


Käytän päivittäisessä meikissäni aurinkopuuteria varjostukseen. Parin vuoden ajan olen käyttänyt TheBalm Bahama Mamaa. Tärkeää aurinkopuuterissani on se, että se on matta, kylmän sävyinen ja riittoisa. Tätä tämä todella on! Tämä sama tuote on kestänyt minulla sen kaksi vuotta, eikä loppua vielä näy.

Halusin tulla vinkkaamaan teille, että tällä hetkellä Bangerheadilla on huikea kampanja menossa, kaikki meikit -20%! Mikäli olet ollut aikeissa uusia suosikkituotteitasi tai haluat kokeilla jotain uutta, on nyt siihen loistava aika! 

Macin faneille tiedoksi, että myös heidän kaikki meikkituotteet -20%! Lempihuulipunani on Macin Satin -sarjan sävy Faux ja myös se on nyt alessa! 

Instagramissani on myös meneillään arvonta, jossa arvotaan 50 euron lahjakortti Bangerheadille. Kannattaa käydä osallistumassa! :) 

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -