Tältä minun viikkoni näyttää

Tämä viikko on taas sellainen viikko, että tekemistä riittää. Jos joskus pidän "löysemmän viikon", kerääntyy asiat sitten aina seuraavalle, niin se vain menee. Mua aina välillä naurattaa, että en oikeasti pystyisi selviytymään tästä vanhempainvapaasta ilman kalenteriani, niin paljon sovittuja juttuja on jatkuvasti. Tekeminen on kuitenkin todella mieluisaa, joten en valita, mutta toisinaan huomaan, että kaipaamme Liljan kanssa vain kahdenkeskeistäkin aikaa.


Maanantaina meillä oli Liljan 6kk-neuvola, jonka jälkeen meillä oli myös ryhmäneuvola, jossa tapasimme muita puolivuotiaita ja heidän vanhempiaan. Oli todella mukava nähdä, missä kehitysvaiheessa muut samanikäiset vauvat ovat ja samalla myös tutustua meidän alueen muihin vanhempiin. Kehitysvaiheista puheenollen – mietin useamman viikon, että mitä ihmettä kirjoittaisin Liljan 6kk-postaukseen, kun mitään uutta ja mullistavaa kehitystä ei tapahtunut, kunnes sitten nyt viikon aikana on alkanut tapahtumaan! Mutta palataan niihin asioihin sitten omassa postauksessa parin päivän päästä.

Neuvolan jälkeen lähdin ystäväni kanssa kävelylle, keskustaan hoitamaan asioita ja lounaalle kauppahallin Storyyn. Söin lounasta ensimmäisen kerran terassilla tälle keväälle ja muutenkin oli ihanan kesäinen fiilis. Illalla kävimme vielä Joonaksen ja Liljan kanssa vauvauinnissa. Se on aina maanantaisin ja se on kyllä meidän perheen viikon kohokohta. Lilja sekä me vanhemmat nautimme tästä harrastuksesta kovasti. Liljasta on ihanaa nähdä muita vauvoja ja hän rakastaa vettä. Meille vanhemmille tämä toimii hyvänä terapiana (kelatkaa nyt: 15 iloista vauvaa ympärillä samalla, kun uiskentelette lämpimässä vedessä ja kaikki ihmiset ympärillä on iloisia) ja viikko lähtee aina hyvin käyntiin tällä.

Tänään tiistaina menen treenaamaan salille Personal trainerin kanssa. Minulla on PT:n kanssa sovittuna joka viikolle kaksi vakiovuoroa, jolloin näemme. Ihan parasta kun ei tarvitse sumplia aikatauluja vaan tiedän joka viikko, että näemme tiettyyn aikaan. Toivon mukaan treeni kulkee ihan hyvin tämän flunssan jälkeen, mitä nyt muutaman päivän olen potenut. Liljalle tuli viime viikolla nuha ja eihän siinä mennyt, kuin vuorokausi kun minä tulin perästä. Onneksi ollaan jo tosiaan voiton puolella!

Salin jälkeen minun on tarkoitus nähdä kaveriani ja menemme yhdessä vaunulenkille.

Keskiviikkona lähdemme aamulla Liljan kanssa kohti Viking Linen terminaalia, missä tapaamme ystäväni ja hänen hieman Liljaa vanhemman poikansa. Lähdemme neljästään vauvojen ensimmäiselle risteilylle ja kohti Tallinnaa. Sen suurempia suunnitelmia meillä ei ole päivälle, vaan aiomme ottaa rennosti ja mennä vauvojen ehdoilla. Olen varma, että reissusta tulee ihana!

Torstaina menen Kallioon kuvaamaan yhtä blogipostausta varten. Kuvat oli itseasiassa tarkoitus ottaa jo monta viikkoa sitten, mutta silloin kameran muistkorttini päätti toisin. Niin huono tuuri! Jatkossa kannan aina varamuistikorttia mukana. Mulla on nyt kuukauden ollut lainassa isäni Sony A7R -järjestelmäkamera ja mä olen tykästynyt siihen niin paljon, että mietin jopa, että pitäisikö vaihtaa oma Canonin samanlaiseen.

Perjantaina luvassa on viikon toinen PT-tunti. Sen lisäksi näen ehkä Ainoa, mutta muita suunnitelmia ei ole.


Yritän aina pitää viikonloput mahdollisimman vapaina, sillä Joonaksen vapaapäivinä haluamme viettää mahdollisimman paljon aikaa vain perheemme kesken. Ystävien näkemiset pyrin siis pääsääntöisesti järjestämään arkipäivinä. Tänä viikonloppuna ei olekaan mitään pakollisia menoja, joten saammekin vain nauttia toisistamme ja toivottavasti nämä ihanat kesäiset säät jatkuvat sinne asti! :)

1 kommentti:

  1. Ihanat kuvat!
    Äitiysloma on tosiaan niin lomaa, että omakin kalenteri varmaan enemmän täynnä kuin töissä ollessa. Mutta ihanaa ehtiä esim. näkemään kavereita, kun työarjessa se on se asia mistä joutuu tinkimään.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -