Viikon parhaat

Podcast: Nonsense – Kirje 15-vuotiaalle Alexalle & Lindalle. Siis tytöt. Ihan käsittämättömän surullinen, liikuttava ja samalla ihana jakso. Älkää missään nimessä turhaan laittako meikkiä  ennen, kuin kuuntelette tämän, joudutte nimittäin tekemään sen uudestaan. Etenkin Lindan kirje sai minut itkemään vuolaasti pidemmäksikin aikaa. Itseasiassa itken nytkin vain muistellessani sitä.


Helpotus: Ymmärrys siitä, miten kotihoidontuki maksetaan. Minulla loppuu vanhempainvapaa elokuun lopussa, jonka jälkeen jään hoitovapaalle ensi vuoden maaliskuuhun asti. Olin siinä uskossa, että kotihoidontuen aikana ei saa tienata senttiäkään ja minulla on jo syksylle muutamia yhteistöitä lyöty lukkoon. Valtava helpotus oli siis se, kun ystäväni kertoi, että saan tehdä töitä hoitovapaan aikana.
Päivän täyskäännös: Lilja heräsi tällä viikolla yhtenä aamuna klo 4.30. Koko yö oli mennyt tunnin välein heräillen ja sitten hän päätti, että tämä oli nyt tässä. Nyt herätään. Olimme Joonaksen kanssa jo suhtautuneet päivään sillä tavalla, että jaha, tästä tulee nyt tällainen päivä sitten. Päivä sai kuitenkin täyskäännöksen kun paras ystäväni tuli meille kylään ja toi brunssin tullessa. Lilja oli onnellinen, kun saatiin Emmi kylään ja me vanhemmat oltiin onnellisia, kun saatiin istua samaan aikaan pöydän ääressä. Päivästä tuli ihan huippu! 


Kesäfiilis: Vanhempieni kesäloma alkoi ja he tulivat pidemmäksi ajaksi tänne etelään. Tästä tuli minullekin kesäfiilis! Torstaina suunnataan itsekin heidän riesakseen mökille saaristoon! 


Yllätys: Mieheni mietti joku aika sitten ääneen, että hänen työkaveri haluaisi tavata hänelle sopivan tytön. Mieleeni tuli nopeasti yksi lapsuudenystäväni ja ryhdyin sitten tuumasta toimeen selvittämään, että mikä tämä ystäväni parisuhdestatus oli ja olisiko hänellä mielenkiintoa lähteä treffeille mieheni työkaverin kanssa. He ihastuivat ja heistä tuli pari. He halusivat kiittää meitä treffien järjestämisestä ja ostivat meille fine dining -ravintolaan lahjakortin! En olisi ikinä osannut odottaa heiltä näin ihanaa elettä, aivan liikutuin tästä. Minulle riitti se, että onnistuin auttamaan kahta upeaa ihmistä löytämään toisensa. Nyt en malta odottaa, että pääsemme itse treffeille nauttimaan neljän ruokalajin menun ravintolaan, johon olemme pitkään halunneet yhdessä mennä. Ja tietysti odotan hääkutsua myös! ;) 


Treeni: Olen tällä viikolla treenannut PT:n kanssa kaksi kertaa ja sen lisäksi tehnyt vielä itse kaksi tehokasta kotitreeniä kävelylenkkien lisäksi. Aloitin myös tällä viikolla syömään terveellisemmin uuden ruokavalion avulla. Vyötäröltä on lähtenyt reilu viikossa neljä senttiä! 


Ostos: Liljalle sandaalit x 2! Esittelen ne myöhemmin Instagramissa, mutta voi vitsit, miten söpöjä vauvojen kengät ovatkaan! 
Tämä viikko on ollut todella kiva. Liljan uuden rytmin opettelu vie aikansa, mutta muuten viikko on ollut ihan täydellinen. Tänään ollaan menossa ystäviemme pojan 1-vuotissyntymäpäiväjuhliin. Ihanaa laittautua ja päästä viettämään synttäreitä. Ihanaa sunnuntaita teillekin!

1 kommentti:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -