Unelmakarttani

Päätin perjantaiaamun kunniaksi tehdä itselleni unelmakartan. Teettekö te koskaan sellaisia? Keräätte kaikki unelmat ja haaveet yhteen ja noh, haaveilette?

Tämä minun unelmakarttani on tällä hetkellä aika materiapainotteinen, mutta nämä asiat olivat tällä kertaa niitä, joiden huomaan olevan mieleni päällä.


Se paritalon puolikas Espoossa – Haha, tästä mä vain haaveilen yhä enemmän! Punavuoressa asumisessa on paljon hyvää ja asioita, joita ihan varmasti tulen kaipaamaan sitten kun täältä joskus muutamme. Lapsen syntymän myötä olen kuitenkin alkanut haaveilemaan entistä enemmän pois kerrostalosta. Rakastan meidän nykyistä asuntoa ja sen vanhan talon patinaa, mutta samalla haaveilen, että seuraava koti olisi ihan bränikkä! Miten ihanaa olisikaan, kun keittiö olisi ihan uusi ja olohuoneessa olisi isot ikkunat omalle pihalle päin.

Dr. Martens kengät – Näistä olen haaveillut iät ja ajat, mutta jostain syystä en ole saanut aikaiseksi ostaa niitä. On myös huomautettava, että jopa meidän lapsella on KAHDET Martensin kengät, joten nyt on kai äidin vuoro saada omansa. Näitä olenkin toivonut mieheltäni nyt syntymäpäivälahjaksi!

Disney World – Viimeaikoina mielessäni on pyörinyt paljon reissu Yhdysvaltoihin. Selkeästi minua jäi vähän kaivelemaan viime syksylle sovittu matka, jonne emme voineet lähteä, sillä raskaana olessani en enää olisi saanut lentää Atlantin yli. Erityisesti haaveilen tietysti Kaliforniareissusta ja haluaisin viedä Liljan Disney Worldiin sekä Universal Studiosiin. Täytynee odottaa kuitenkin vielä vuosi tai pari, että Lilja ymmärtää noista paikoista jotain ja näin saamme koko perhe matkasta paljon enemmän irti. Onneksi meillä on kuitenkin toinen matka lämpöön varattuna tammikuulle!

Olohuoneen matto – Olemme asuneet tässä asunnossa nyt neljän vuoden ajan ja olohuone on näyttänyt koko tämän ajan tismalleen samalta. Muuten olenkin tyytyväinen huoneen yleisilmeeseen, mutta matto on auttamatta liian pieni huoneen kokoon verrattuna!

Johdoton imuri – Ei tietenkään mikä vaan imuri, vaan Dyson! Meillä on käytössä Dysonin tavallinen imuri sekä Braunin johdoton imuri. Tämä jälkimmäisenä mainittu on mahdollisesti universumin huonoin imuri ja se pitäisi vaan heittää roskiin, koska sillä ei tee yhtikäs mitään. Dysonin johdoton imuri helpottaisi meidän vauvaperhearkea niin paljon. Tällä hetkellä keittiön siivous on ihan painajaismaista sen jälkeen, kun Lilja on sormiruokaillut. Tämä on siis hankintalistalla aika kärjessä!

Paino – Olen nyt raskauden jälkeen saanut pudotettua painoa ihan mukavasti, mutta edelleen olen tavoitteestani noin 5kg päässä. Raskauskilot ovat jo tiessään, mutta sitä ennen oli kertynyt vähän ylimääräistä, jotka nyt pitää pudottaa. Ei minua suoranaisesti haittaisi jos painoa lähtisi vähän enemmänkin, mutta tuo on minun tavoitteeni tällä hetkellä. Olen muuttanut elämäntapojani ja mitkään dieetit eivät ole nyt minua varten, sillä haluan pysyvän muutoksen. Tavoitteenani olisi, että jouluun mennessä olisin taas tyytyväinen itseeni.


Mistä te haaveilette tällä hetkellä?

4 kommenttia:

 1. Tuo voisi olla myös oma unelmakarttani, toki paljon muutakin haaveilua :D Ehkä päällimmäisenä joku hiuksiin liittyvä muutos/uudistus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä niitä haaveita olisi vaikka millä mitalla, kun alkaa oikein miettimään, hih! :) Outoa, kun mulla ei nyt ole mitään hiuksiin liittyvää itsellä. Hiusuudistus on yleensä varma syksyn merkki. :D

   Poista
 2. Asutteko tällä hetkellä vuokralla vai onko teillä omistusasunto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me asutaan mun perheen omistamassa asunnossa. :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -