Rauhallista joulua ♥


"Niityllä lunta, hiljaiset kadut
Taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus
Muistojen virta, lapsuuden sadut
Sanoma joulun on uusi mahdollisuus"


Joulu on aina ollut suosikkipyhäni ja rakastan kaikkea siinä. Tunnelmaa, koristeita, ruokaa, herkkuja, läsnäoloa, laittautumista, lahjojen antamista ja saamista, jouluelokuvia, joulumusiikkia, lautapelien tuomaa jännitystä, hautausmaan kynttilöitä ja hartautta ja yksinkertaisesti perheen kanssa yhdessä oloa.

Hassua ajatella, että tämä ei ole Liljan ensimmäinen joulu, vaan jo toinen. Viime vuonna joulu tuli niin nopeasti hänen syntymänsä jälkeen ja olin itse vielä korkeassa kuumessa, joten muistikuvat tuosta ensimmäisestä joulusta on aina hatarat. Joululahjoja ei itse hankittu viime vuonna Liljalle lainkaan ja tänäkin vuonna paketteja on kaksi meiltä vanhemmilta, sillä tiedetään myös, että paketteja tulee muilta läheisiltä ihan yllin kyllin. Eikä se määrä olekaan koskaan lahjoissa se juttu, vaan tarpeellisuus. Vielä tänä vuonna meillä ei käy joulupukkia, mutta toivon, että ensi vuonna olisi se vuosi, kun saisimme toivottaa pukin tervetulleeksi meidän jouluun.


Nyt hiljennyn joulun viettoon täällä Oulussa ja haluan toivottaa kaikille teille seuraajilleni ja ystävilleni hyvää joulua! ♥

Kuvat: Susanna Hynynen

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -