7 Instagramtiliä, joita rakastan seurata juuri nyt

@alexandrabring

Tämä tili on tällä hetkellä varmaan mun suosikeista suosikein. Ilahdun aina ihan superpaljon, kun Alexandra on päivittänyt tiliänsä. Rakastan myös hänen IG storya ja sen monipuolisuutta. Hänellä on ihana koti, valloittava lapsi, eikä hän ole itsekään hassumman näköinen. Siis kuka voi näyttää noin hyvältä raskaana?! Täytyy kyllä myöntää, että tästä tilistä tuli suosikkini vasta, kun Alexandra paljasti odottavansa heidän toista lasta – ja sitten, että se on vielä toinen tyttö! Ihanaa seurata tätä heidän matkaa toivoen, että itse olisi joskus samassa tilanteessa. Tykkään tämän tilin aidosta meiningistä ja siitä, että kuvat eivät ole liian harkittuja.  Michaela Delérin löysin joku aika sitten hänen siskonsa Janni Delérin kautta. En heti alkanu seuramaan tätä tiliä, mutta yhtäkkiä huomasin aina palaavani katsomaan hänen feediänsä. Michaelalla on ihana tyyli ja hän on älyttömän kaunis – näistä syistä minä pidän tästä tilistä.Löysin Mimmin  oman raskauteni lopussa Youtubesta hänen synnytysvideon kautta. Tämä tili on yksi niitä harvoja, joita seuraan muun kun kauniiden kuvien vuoksi. Kuvat eivät ole sellaisia, jotka omaa silmääni kauheasti mielyttäisi, mutta silti tämä on yksi suosikkitileistäni! Mimmi on nuori äiti, jolla on ihan mieletön energia ja positiivinen asenne elämään. Hän on PT-alan yrittäjä ja hänellä on itsellään myös kadehdittavan upea vartalo. Olen itseasiassa itsekin ostanut ruokavalion ohjeet häneltä! Mimmillä on myös ihan supersuloinen tytär, joka on omaa tyttöäni pari kuukautta vanhempi. Tässä tilissä tykkään kaikista eniten treenivinkeistä ja ennen ja jälkeen -kuvista, mitä hän jakaa asiakkaistaan. Suloiset videot stoorissa Millystä ovat myös kivaa katsottavaa.


Ei ole varmasti yhtäkään somemammaa, joka ei kadehdi Lailan ottamia kuvia. Hänen kuvissaan on aina ihan mieletön tunnelma! Kauniit hyvin puetut lapsia, upea koti ja Lailan oma ihana tyyli saa minut selaamaan hänen feediänsä kerta toisensa jälkeen.


@turunenkaisa

Kaisa on ehdottomasti mielestäni yksi Suomen lahjakkaimpia vaikuttajia. Hänen kuvansa ovat käsittämättömän upeita, tyyli kiva, hän kirjoittaa todella mielenkiintoisesti ja sitten se koti – jep, ei kenelläkään ole tollaista kotia! Ihan suoraan Pinterestistä koko hökkeli! Hirsitalo 2.0 saa mut miettimään hirsitalon rakentamista jonnekin kehä kolmosen ulkopuolelle. Jos hänen blogi ei ole tuttu, kannattaa sekin tsekata! 


@nordicgrey

Tämä ruotsalaisnaisen ylläpitämä Instagramtili on mun #1 inspiraatio, mitä tulee lastenhuoneen sisustukseen. Kunhan Lilja kasvaa pinnasänky-iän yli, haluan ehdottomasti tuollaisen antiikkisen jatkettavan puusängyn! Olen myös tämän tilin kautta kehittänyt itselleni pakkomielteen tuohon mustekalapehmoleluun.


@siskokullat

Tämä tili on uusimpia löydöksiäni. Ihan mielettömän kauniita kuvia, joita voisin selailla loputtomiin. Ihmettelen myös, miten tällä tilillä ei ole tuhansia seuraajia, tällaiset tilit tuntuvat olevan tosi suosittuja juuri nyt? 

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -