Parasta katsottavaa koko perheelle

Kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn ja Indieplacen kanssa.


Nyt kun koko kevät on oltu entistä enemmän kotona, on varmasti useammassa kodissa ruutuaika lisääntynyt – niin meilläkin! Iltaisin lapsen mentyä nukkumaan ollaan katsottu vanhoja suosikkeja uudestaan, kuten How I met your mother -komediasarjaa. Toimii aina! Tässä postauksessa haluan kuitenkin vinkata pienille lapsille sopivaa ja mielekästä katsomista – Viaplayn valikoimasta löytyy nimittäin myös paljon koko perheelle sopivia elokuvia ja sarjoja ja niistä ollaankin yhdessä nautittu.

Valikoimasta löytyy oma "Lapsille" -kategoria, mistä löytyy helposti alakategorioittain katsottavaa. Sieltä löytyy viisi tuotantokautta Pipsa Possua, joka on Liljan ehdoton suosikkiohjelma. Sieltä löytyy myös oma lapsuuteni suosikkini Paavo pesusieni ja paljon muita Nickelodeon -kanavan sarjoja. Ennustan jo nyt, että parin vuoden sisään Paw Patrol, eli Suomessa tuttavammin Ryhmä Hau, on meidän koirafanaatikon uusi lempiohjelma.




Mitkä on parhaat koko perheen elokuvat Viaplayn valikoimasta? 

Sing. Tästä elokuvasta en ollut kuullutkaan ennen, kuin Youtubessa törmäsin eri pätkiin siitä. Viaplaystä pääsimme sitten vihdoin katsomaan tätä elokuvaa ja se täytti kaikki odotukseni. Yksi ääninäyttelijöistä on Scarlett Johansson ja yllätyin siitä, miten hyvä laulaja hän on! Elokuvasssa on kiva tarina, kivat hahmot ja hyvää musiikkia – juuri sellainen koko perheen elokuva!


Itse Ilkimys 1,2 & 3. Tämä animaatioelokuvasarja on yksi mieheni ja minun ehdottomia suosikkeja. Olimme nähneet kaikki kolme osaa jo kauan ennen lapsemme syntymää ja mielelläni katson näitä tulevina vuosina uudestaan. En itseasiassa miellä näitä lainkaan lasten elokuviksi. Suosikkini näistä kolmesta elokuvasta on ensimmäinen osa, jossa Gru kasvaa superrikollisesta superisäksi kolmelle adoptiotyttärelleen. Jos et ole nähnyt näitä, suosittelen korjaamaan tilanteen heti!



Vuokrattavat & ostettavat


Up – kohti korkeuksia. Tämä elokuva on myös sellainen, minkä olen nähnyt useita kertoja, eikä se koskaan jätä kylmäksi. Rehellisesti sanottuna itken joka kerta, kun katson sen. Disney Pixar -elokuvat ovat vain niin mielettömiä, kun ne sopivat lapsille, mutta niissä on samalla meille aikuisillekin sopiva tarina. Tämän elokuvan voi joko vuokrata tai ostaa Viaplayltä, eikä siihen tarvitse kuukausitilausta.

Frozen 1 & 2. Lasten suosikki Frozen -elokuvan toinen osa sai ensi-iltansa elokuvateattereissa viime vuonna ja nyt se on ostettavissa ja vuokrattavissa myös Viaplayllä! Tiesittekö, että ensimmäinen osa on kaikkien aikojen katsotuin animaatioelokuva Suomessa? Lilja tykkää tosi paljon katsoa Frozenin musiikkikohtauksia ja ymmärrän hyvin miksi! Me katsotaan muuten lähes poikkeuksetta näitä animaatioelokuvia alkuperäiskielellä eli englanniksi. Tilanne varmasti muuttuu pian, kun Lilja kiinnittää huomiota tarinaan ja silloin vaihdamme varmaan kielen suomeksi ja ruotsiksi.



Instagramissani on nyt viikon ajan käynnissä arvonta, missä yksi onnekas voittaa kaksi kuukautta ilmaista katseluaikaa Viaplayihin! Käythän osallistumassa. 

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -