Jouluaatto

Eilen en kerennyt tulla toivottamaan edes hyviä jouluja teille, vaikka oli tarkoitus! Herättiin aikaisin aattoaamuna kotoamme Helsingistä ja lähdettiin lentokentälle päin ja lennettiin Ouluun vanhemmilleni. En ollut käynyt kotona sitten viime joulun, joten mua jollain jännällä tavalla jopa jännitti vähän. Totesin lentokoneessa Joonakselle, että "kelaa me ollaan ihan kohta kotona", siihen Joonas vastasi, että "sä olet kohta kotona, mä oon kohta ihan vaan Oulussa".

Jouluaattopäivä meni meiltä vähän ohi, oltiin nimittäin niin väsyneitä aikaisen aamun jälkeen (herätys 4.30...). Muutaman tunnin päikkäreiden jälkeen alotettiinkin joulun viettäminen kunnolla sitten!

Jouluasuna mulla oli Vilan kaunis paljettinen mekko joka oli päällä myös kaksi vuotta sitten uutena vuotena!
Joulukinkku ei ole ikinä kuulunut meidän joulupöytään joten tänä vuonna meillä syötiin Coeur du Filletiä joka oli ihan suussa sulavaa! Onni on, että joulu jatkuu vielä pari päivää niin tuota saa lisää! Ja sitä porkkanalaatikkoa joka on mun herkkua.
Lahjoja oli tänäkin vuonna ihan hirveesti! Oltiin näemmä oltu kaikki aika kivoja tämä vuosi. ;)
En pääse yli siitä, että noi on lakritsia! Lakritsia jossa on kultaista hilettä. Voikohan olla kovin terveellisiä?
Tuo Lyle&Scott neule oli yksi mun lahjoista Joonakselle.
Saatiin nauttia musiikistakin. Mun lempparilaulut on tällä hetkellä James Bluntin Bonfire Heart ja Aviciin Hey brother. Onni on, että poikaystävä on niin törkeen hyvä laulamaan!
Toivottavasti teillä muillakin oli ihana aatto! Muistakaa, että joulu jatkuu vielä. Muistakaa syödä hyvää ruokaa, pelata lautapeleja, nauttikaa lahjoistanne ja halailla läheisiänne. Ihanaa joulunaikaa!

PS. Katottiin yöllä vielä monien kehuman jouluelokuvan Love actuallyn. Ihan surkee, katsottiin puolet ja jätettiin kesken. Älkää katsoko sitä. :D

2 kommenttia:

  1. Tuliko huivi paketista? ;-) ja hei, Love Actually on ihana!!!!

    VastaaPoista
  2. Mikaela: Tulipa hyvinkin. ;) Se elokuva ei vaan jotenkin auennu mulle, ehkä joku päivä tässä yritän katsoa sen loppuun. :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -