I don't know who invented high heels, but all women owe him a lot. - Marilyn Monroe

Kävin tänään merimiehenkadulla sijaitsevassa Theodora -second hand shopissa, jossa myydään ainoastaan merkkituotteita ja upeita sellaisia myydäänkin. Löytyi paljon varsinkin Miu Miuta. Ihania asusteita oli ja olisin varmaan ostanu kaikki jos budjetti ois ollu vähän isompi, mutta yksi pari kenkiä päätyi mukaani kotiin kuitenkin.

Sam Edelmanin niittikorkkarit farkkukankaalla. Nyt nämä koristavat kenkähyllyäni kesään asti kunnes näitä pystyy käyttämään. 40€ kengistä jotka lisäksi toimii myös sisustuselementtinä, ei paha. ;)

Mä käytän aivan liian harvoin korkkareita. Tykkään siitä miltä jalat näyttää korkkareissa. Pitkiltä ja hoikilta eli mun on kyllä pakko alkaa käyttämään niitä! Ehkä mun uudenvuoden lupaus tänä vuonna vois olla, että alan käyttämään enemmän korkoja! ;)

7 kommenttia:

 1. Ihanat korkkarit! Toi on muuten hyvä uudenvuoden lupaus, saatan lainata sitä :P käytän itekin liian vähän korkkareita, mutta pitäis käyttää enemmän, koska ne näyttää niin hiton upeilta!

  VastaaPoista
 2. Elina: Kauneuden eteen pitää kärsiä, niinhän se menee. ;)

  VastaaPoista
 3. ojj domhär!! dom va ju supersnygga!
  /anna

  VastaaPoista
 4. Eikä, ihanat kengät. Mäkin komppaan tota, että tulee käytettyä liian vähän korkkareita, vaikka ne tekee jaloista paljon paremman näköiset. Kesää odotellessa. :)

  VastaaPoista
 5. oi toisesta on lähteny jo niitti :(

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Emmä tiedä miten "jo" se on kun noi on tosiaan Second handinä ostettu. :D Mutta joo niin on! :( Mutta käytössä sitä ei edes huomaa, joten eipä se haittaa ja halutessa sihenhän voi niitin laittaa tilalle. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -