18032013

Ahh miten ihanalta eilen illalla tuntui nukahtaa kun tiesi, että edessä olisi kolme päivää ilman stressiä. Ei koulua, ei koulutehtäviä eikä töitä! Meillä alkoi harjoittelujakso ja itse olen harjottelun hoitanut jo pois alta joten kouluun palaan sitten vasta syksyllä!

Takki ja rannekorut H&M, farkut Levi's, farkkupaita 2nd hand, vyö Global, kengät Ellos, laukku MbyMJ, kaulahuivi Joonaksen ja aurinkolasit Ray-Ban. 

Tarkoituksenani ei ollut pukeutua kokofarkkuasuun, mutta kun tuli kiire lounaalle enkä löytänyt mustia farkkujani ajattelin, että what the heck. Olen halunnut kokeilla tällaista jo jonkun aikaa mutta toisaalta kun se näyttää musta siistiltä niin toisaalta taas mulla oli vähän semmonen haudi hau -olo suoraan villistä lännestä. Tarvisin tohon päälle ehkä vielä mustan bleiserin niin se vois toimia mun tyyliin!

Lounaalle mentiin taas meidän lemppari kiinalaiseen ravintolaan eli Lönnrotinkadulla sijaitsevaan Ravintola Seraihin. Paras kinkkibuffet meidän mielestä! :) Kyseisessä ravintolassa on muuten ihan Grumpy catin näköinen kokki. Tänään keittiöstä kuului naurua ja oltiin ihan varmoja, että kyseessä olisi  tällainen tilanne.


Mä luulen, että heittäydyn villiksi nyt ja painun päiväunille! Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille. :)

1 kommentti:

  1. Ihanat nuo kengät!!! Oon pitkään etsinyt jotain saman tyylisiä! Täytyy siis mennä tsekkaamaan Elloksen sivut :)

    Stella

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -