Happy New Year 2014!

Minun uudenvuodenaatto kului eilen mitä parhaimmalla tavalla! Olin kotona rakkauteni kanssa, syötiin hyvin, juotiin viiniä ja katsottiin lempparisarjaani Modernia perhettä. Käytiin me vuoden vaihtuessa myös katsomassa Senaatintorin ilotulitus ja skoolaamassa uudelle vuodelle. :)

Uuteen vuoteen olen varautunut hankkimalla uuden kalenterin, tänä vuonna se on tyylikäs musta nahkainen Stockmannilta. Mä olen niin vanhanaikainen etten pystyisi kuvittelemaankaan miten pärjäisin ilman paperista kalenteria. Kännykässä minulla ei ole kalenteriin mitään merkittynä koskaan, koska en ole vieläkään oppinut käyttämään sähköistä kalenteria. Paperinen tuntuu jotenkin niin paljon organisoidummalta!

En tehnyt mitään sen enempää uudenvuodenlupauksia tänä vuonna mutta erään lupauksen tein kuitenkin hiljaa itselleni mielessäni:

Eliminoi elämästäsi kaikki mikä ei tee sinua onnelliseksi. Ne ihmiset kenestä sinulle koituu vain harmia ja ne asiat jotka aiheuttavat sinulle vain ahdistusta. Ystäväni sanoi asian hyvin "2014 on vuosi jolloin elän ainoastaan itselleni". Yksi lause joka on myös mottoni tänä vuonna on "Do more of what makes you happy".

Ihanaa vuotta 2014 teille kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa huomata, että joku toinenkin on vankkumaton paperikalenterin kannattaja! Mullakaan ei ole puhelimessa merkinnän merkintää ja jatkan paperisen kanssa näillä näkymin hautaan asti. Lisäksi olen vieläpä säilyttänyt kaikki kalenterini vuodesta X, joten pahvilaatikollinen on jo melkein puolillaan. Mukavaa uutta vuotta, Lotta!

  VastaaPoista
 2. Liina: Mäki säilytin ennen kaikki kalenterini mutta sitten huomasin, että mä säilytän kaikkea turhaa eikä tilaa ole: kalenterit, vanhat koulukirjat, vihkot yms. Kaikki sai lähteä. :D Ihanaa uutta vuotta sinullekin! :)

  VastaaPoista
 3. Mä en oo kans yhtään oppinut käyttämään sähköisiä kalentereja. Jotenkin tuntuu, että paperikalenteri on ainoa oikea, jossa kaikki tärkeä pysyy tallessa. Mun kihlattuni mielestä oon kamalan vanhanaikainen, mut hän tekeekin koodaamisen parissa töitä, joten kaikki digitaalinen on hänelle tutumpaa. :)

  VastaaPoista
 4. Milla: Miksipä muuttaa hyväksi havaittua tapaa pitää menoista huolta. ;) Turha opetella uusia tapoja!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -