LuottoasuniMä olen huomannut olevani aika kaavoihin kangistunut mitä tulee pukeutumiseen. Tiedän millaisissa vaatteissa viihdyn ja vaikka onkin melko tylsää niin valitsen melkein päivittäin samantapaisen asun päälleni. Monesti mietin, että mitä järkeä edes kuvata näitä blogiin kun vaatteet on nähty sata kertaa aikaisemminkin. Tämä on kuitenkin sitä oikeaa elämää ja asut ovat niitä jotka oikeasti päältäni löytyvät ja useimmiten vaatteet ovat mustia tai harmaita.

Tällä hetkellä luottoasuni koostuu ehdottomasti mustista pillifarkuista, pitkästä harmaasta takista ja raitapaidasta. Yksinkertaista ja mielestäni erittäin toimivaa. Acnen Pistols -nilkkurit ovat olleet myös yksi parhaita ostoksia viime vuodelta sillä niiden tuoma ryhti saavat minut aina tuntemaan itseni tyylikkääksi. Pitäisi kiikuttaa ne suutarille korkolappujen vaihtoon sillä olen käyttänyt näitä niin paljon.

Takki ja paita Marimekko // Farkut Bik Bok // Kengät ja huivi Acne // Laukku Valentino

Ostan nykyään aika harvoin vaatteita sillä olen huomannut, että käytän kuitenkin niitä omiksi suosikeiksi muodostuneita. Heräteostoksia en tee juuri koskaan ja siitä olen iloinen. Mielummin vähemmän ja paremman laatuisia ja kestäviä vaatteita. Ajattelin ensi kuussa pitää kuukauden jolloin en osta mitään. Tietysti joululahjat pitää läheisille ostaa mutta sitä suuremmalla syyllä on hyvä olla ostamatta itselleen mitään.

Millainen on teidän luottoasunne?

4 kommenttia:

 1. Sun asu näyttää kivalta ja mukavalta. Tuohon takkiin olen tosi ihastunut! Ja nuo kengät on myös kivat, juuri sopivasti korkoa. Aika paljon samaa mulla, etenkin talvella pukeudun tummiin väreihin. Ehkä joku värikkäämpi huivi joskus piristämään. Voimia Lotta vuoden pimeimpään aikaan!

  VastaaPoista
 2. Onnea raskauden johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi paita vaan tehdä vaakaraitatepposet. En siis todellakaan ole raskaana. :) Muutenkin niin kun blogeissa ollaan keskusteltu pitkään tämmöinen kommentointi on aina epäkohteliasta, mieti jos yrittäisin vaikka tulla raskaaksi enkä olisi onnistunut siinä? Silloinhan tästä kommentista tulisi todella paha mieli. Jos olisin raskaana niin varmasti siitä itse ilmottaisin jos haluaisin. Toivottavasti et muille tuntemattomille ihmisille tämmöistä kommentoi.

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -