It's the most wonderful time of the year

Miksi joulukuu on ihanaa aikaa:

⛄ Joululahjojen metsästys. Minusta on ihanaa kierrellä kauppoja ja etsiä läheisilleni joululahjoja. Tämä ei tosin rajoitu pelkästään joulukuuhun sillä saatan ostaa lahjoja jo kesällä jos jokin sopiva asia osuu kohdalle. Nautin kuitenkin nimenomaan jouluaikaan kaupoissa kiertelystä kun kaikkialla on kauniita koristeita ja tykkään sesonkituotteista joita myydään joulun alla.

⛄ Jouluvalot. Tänä vuonna Helsingin keskusta on täyttynyt ennätysmäärästä jouluvaloja ja useat kadut ovat niin kauniita. Ihana piristys tähän pimeyteen. Yksi ilta kiinnitin huomiota siihen, että Fredrikinkadulla ei ole valoja joten toivottavasti ensi vuonna jouluvalot yltäisivät tänne meille Punavuoreenkin asti. Työskentelen keskustassa joten onneksi saan kuitenkin ihailla jouluvaloja päivittäin.

⛄ Jouluntoivotukset. Minusta on ihanaa kun törmää ystäviin ja tuttuihin ja toivotetaan hyvää joulun odotusta. Myös tuntemattomien toivotukset lämmittävät mieltä.

⛄ Glögi. Tänä vuonna olen juonut todella vähän glögiä mutta ahh, se on niin hyvää. Joudun odottamaan kuuman juoman kanssa vielä hetken sillä minulta poistettiin eilen kaksi viisaudenhammasta.

⛄ Kynttilät. Joulukuussa tulee poltettua paljon kynttilöitä kotona. Ostin niin ihania tuoksukynttilöitä Jenkeistä Bath & Body worksista, että huhhuh!

⛄ Joulumusiikki. Tänä vuonna myös itsenäisyyspäivään liittyvä musiikki. Täällä oltiin niin tippa linssissä kun kuunneltiin Finlandia hymniä ja jääkärimarssia.

⛄ Tuomaan markkinat. Harvoin ostan mitään mutta joka vuosi tulee fiilisteltyä silti.


Takki ja sukat &Other Stories // Huivi Acne Studios // Laukku Valentino // Kengät Louis Vuitton

Ihanaa joulunodotusta teille ihanat lukijani!  

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -