Joulu tuli taloon

Tänä vuonna meidän ei ollut tarkoitus laittaa joulukoristeita saati sitten joulukuusta kotiin. Vietämme joulua tuttuun tapaan vanhemmillani Oulussa joten joulukuuselle ei tule aattona käyttöä ja siksi olin jo päättänyt, että skipataan se tänä vuonna. Mieleni kuitenkin muuttui kun näin Alexan joulukuusen, #christmastreegoals.

Etolasta löysimme lumisen joulukuusen koristamaan meidän olohuonettamme. Kerrankin oli hyötyä olla näin myöhään liikkeellä sillä maksoimme kuusesta (johon kuului valot) ja koristeista yhteensä alle 60€. Joulukuusen alla odottelee nyt lahjamme, kunnes pakkaamme itsemme ja tavaramme autoon lauantaina ja aloitamme matkan kohti Oulua.


Tänä vuonna olen erittäin tyytyväinen joululahjoihin joita olen ostanut perheelleni. Joululahjojen ostamisen lomassa olen myös vahingossa muistanut itseäni ja tarkoitus olikin säästää tämä oranssi laatikko kuusen alle mutta en vain pystynyt olemaan tästä hattarasta erossa. Vaaleanpunainen Louis Vuitton Twist MM -laukku. Olen tänä vuonna ihastunut pastelliväreihin ihan uudella tavalla ja tämä laukku on todella käytännöllisen mallinen. En voisi olla tyytyväisempi omaan joululahjaani. Minulta minulle.

1 kommentti:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -