MY GIRLS

Mä olen onnekas, että olen siunattu niin monella hyvällä ystävällä. Kaasoina minulla oli niistä neljä. Parhaat ystäväni. Kaikki niin erilaisia mutta kaikki minulle niin rakkaita. Kaksi olen tuntenut ala-asteen ensimmäiseltä luokalta asti ja kahteen tutustunut vasta aikuisiällä. Olen niin onnellinen, että juuri he ovat sattuneet polulleni elämässä.


"Friendship isn't about who you've known the longest. It's about who walked in to your life, said "I'm here for you" and proved it." 

"There are friends, there is family, and then there are friends that become family."

"I Hope we're friends until we die. And then I hope we stay ghost friends and walk through walls and scare the shit out of people."


Toivon näille tytöille pelkkää hyvää elämässä. He ansaitsevat sen. En malta odottaa, että ensi kesänä saan olla Ainon kaaso. Toivottavasti myöhemmin myös muiden. 

Kuvat: Satu Mali

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -