24 KYSYMYSTÄ JOULUSTA

Parasta joulussa?

Perheen kanssa yhdessäolo, ehdottomasti. Jouluruoka tulee hyvänä kakkosena.


Ärsyttävintä joulussa? 

Tänä vuonna täytyy sanoa, että jouluhössötys on ollut kaikkialla ihan älytöntä. Johtuu varmaan siitä, että monilla joulunvietto alkoi jo viikonlopusta ja pyhät ovat todella pitkät. Yleensä joulussa ärsyttää se, miten nopeasti se menee. Haha, eikö siis koskaan ole sopivan pituista joulua?


Suosikki joulumusiikki?

Kauneimmat joululaulut ovat mielestäni A Cappella -yhtyeiden esittämiä. Esimerkiksi Rajaton, Club for Five ja Pentatonix -yhtyeet ovat ihan huikeita!


Suosikki jouluelokuva?

Meidän jouluperinteisiin ei kuulu katsoa mitään tiettyjä elokuvia, telkkariakin tulee katsottua todella vähän jouluna. Jos joku pitää sanoa niin paras jouluteemainen elokuva on The Holiday.
Parhaat jouluherkut?

Minulle jouluherkkuja ovat enemmänkin joulupöydän alkuruoat. Mäti, graavilohi ja katkaravut. Valitsisin nämä milloin vain makeiden herkkujen yli.


Parhaat ruoat jouluaterialla? 

Edellinen kysymys vastasikin tähän, eli kyllä ne parhaat ovat mäti, graavilohi ja katkaravut. Ainiin, myös porkkanalaatikko ja rosolli ovat mieleeni.


Koristeita vai ei? 

Koristeet ehdottomasti! Kauniit jouluvalot ja maltilliset koristeet luovat tunnelmaa.Itse tehdyt vai ostetut lahjat?

Ostetut. Tietysti tämä riippuu ihan lahjasta ja myös itse tehty lahja voi olla täydellinen, mutta itse ostan lahjat muille mielummin kuin, että ne tekisin itse.


Joululahjatoiveet?

Toivoin joululahjaksi kylpytakkia, oloasua sekä kosmetiikkaa. Katsotaan illalla, miten kiltti olen ollut. (Edit: Kylpytakki ja kosmetiikkaa tuli!) 


Paras paikka viettää joulua? 

Oulussa vanhempieni luona. Tänne on ihana tulla joka vuosi. Täällä on aina valkoinen joulu ja tietysti se tärkein eli perhe. Nyt jo vähän harmittaa, että vanhempani muuttavat täältä pois muutaman vuoden päästä ja sen myötä varmasti Oulussa käyminen vähentyy.Paras joululahja ikinä?

Näitä on useampi, mutta yksi mieleenpainuvimmista on se kun sain muutama vuotta sitten isältäni Mulberryn käsilaukun.


Ikimuistoisin joulumuisto?

Ikimuistoisin joulumuisto on 18 vuoden takaa, jolloin edesmennyt koiramme muutti meille juuri pari päivää ennen jouluaattoa. Se joulu menikin lattialla rullattujen mattojen vieressä loikoillen, pentua ihaillen.


Huonoin joululahja ikinä?

Joskus pikkutyttönä sain isoäidiltäni Nintendo Game Boy Pokemonpelin. Isoäidilläni oli mennyt veljeni lahjatoive sekaisin ja tämä lahja tulikin minulle. Huono lahja se oli siis siksi, että minulla ei tällaista pelikonsolia ollut. Loppujen lopuksi bisnesnaisena neuvottelin veljeni kanssa, että hän antaisi kaikki Gogonsa minulle ja hän saisi pelin. Loppujen lopuksi hyödyin siis tästä, eikä se ollut lainkaan hassumpi lahja.


Millainen on unelmien joulu?

Juuri tällainen kun se meillä on. En keksi mitään, mitä muuttaisin.


Ärsyttävin joululaulu?

Tänä vuonna en ole ollenkaan kuunnellut Michael Bubléta, sillä sain jonkin yliannostuksen viime vuonna.


Paras joulujuoma? 

Glögi (ehdottomasti alkoholittomana) sekä ihan valkoviini.


Yksi vai monipäiväinen joulu?

Monipäiväinen ehdottomasti. Tänäkin vuonna meillä vietetään aattoa kaksi kertaa kun veljeni perhe tulevat vanhemmille vasta joulupäivänä.


Aito vai tekokuusi?

Aito. Meillä on kotona tekokuusi, mutta se johtuu ainoastaan siitä, että emme koskaan vietä joulua kotona.


Joulu rennosti collareissa vai juhla-asussa?

Molemmat käy. Fiiliksen mukaan!


Paras joulusuklaa?

Pandan konvehtirasia.Tortut vai piparit?

Tortut.


Perhe- vai kaverijoulu?

Minulle joulu on perhejuhla, mutta toisaalta kavereidenkin kanssa voisi viettää ihanan joulun.


Tapsantanssit?

Nuorempana tuli usein lähdettyä Tapaninpäivänä ystävien kanssa juhlimaan, mutta nykyään minua ei kyllä saisi lähtemään helpolla mihinkään.


Jouluihminen vai ei?

Ehdottomasti jouluihminen!


Ihanaa joulua kaikille teille lukijoille sinne ruutujen toiselle puolelle!

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -