Vuoden 2018 parhaat

Vuoden onnellisin hetki: Tyttäremme syntymä. Koko synnytys oli kaikessa kamaluudessaan todella hieno kokemus. Arvostus omaa kroppaa kohtaan nousi äärettömän paljon ja se hetki kun sain tytön ensimmäisen kerran rinnalleni on hetki, jota en tule koskaan unohtamaan. Voisin synnyttää milloin vain uudestaan.

Vuoden paras biisi: Lady Gaga & Bradley Cooper – I'll Never Love Again

Vuoden paras sarja: Syke. En ollut katsonut koskaan tätä sarjaa ennen, kuin Nelosella alettiin mainostamaan sarjan siirtymistä heidän kanavalle. Katsoin uusia jaksoja ja ihmettelin sarjan hehkutusta, sillä jaksot olivat suoraan sanottuna paskoja. Muutin kuitenkin täysin mieltäni, kun katsottiin Yle Areenalta neljä tuotantokautta ja sarjasta tuli ehkä jopa kaikkien aikojen suosikkini suomalaisista tv-sarjoista. Iso suositus!

Vuoden paras elokuva: Piti ihan miettiä, että mitä elokuvia tänä vuonna onkaan tullut katsottua. Paras taisi kuitenkin olla A Star Is Born, joka on monien muidenkin hehkuttama. Täytyy kuitenkin mainita, että itselleni tämä elokuva oli hieman pettymys. Elokuva oli siis hyvä, mutta odotin muiden hehkutuksien vuoksi jotain todella koskettavaa filmiä. En itkenyt kertaakaan. Viimeisen laulun kohdalla oli lähellä etteivät kyyneleet tulleet, mutta ei. Ja katsoin tämän elokuvan kuitenkin pari päivää ennen synnytystä, jolloin melkein kaikki herkistää. Silti tämä oli katsomistani elokuvista se paras.


Vuoden paras ravintola: Savoy. Tämä ravintolakokemus oli yksi parhaita ikinä. Ihan joka vuosi ei tuolla voi käydä syömässä mutta herran jumala, mikä elämys! Suosittelen. Ensi vuonna haluaisin käydä syömässä ainakin Palacessa.

Vuoden paras kosmetiikkatuote: Becca First light priming filter -primer. Tuo kasvoille ihan mielettömän hehkun. Mulla on ollut tämä tuote ensimmäisen kerran käytössä kolme vuotta sitten ja ihmettelen vain, miten olen ollut vuosia ilman tätä.

Vuoden paras blogi: Alexa Dagmar ja Linda Juhola. Molemmat blogit on olleet mun suosikkeja jo vuosia, mutta tänä vuonna nämä naiset ovat kyllä ylittäneet itsensä. Blogien ja Instagramien lisäksi heidän Nonsense podcast on ihan priimaa!

Vuoden paras matka: Ainon polttarireissu Maltalle. Oli ihan mahtavaa olla tyttöjen kanssa reissussa ja matkan aikana tuli naurettua niin paljon. Tämän matkan lisäksi olikin sitten vain työmatkoja Tukholmaan. Huikeita reissuja nekin toki!

Vuoden paras saavutus: Työpaikkani. Keväällä aloitin työskentelyn mediatoimistolla. Tarkempi tittelini on Web Editor ja se on kyllä ihan mun juttu! Olin todella onneton edellisessä työpaikassani, joten uusi työpaikkani tuntui ihan lottovoitolta ja samalla todella ansaitulta. Nyt olen vielä vuoden äitiyslomalla, mutta tuntuu hyvältä sitten palata takaisin toimistolle.


Vuoden parhaat juhlat: Tämä vuosi oli täynnä ihan mielettömiä juhlia. Häitä oli kolmet ja sen lisäksi kaikkea ja ei mitään juhlittiin oikein olan takaa! Jos yksi juhla pitää nostaa muiden yli, on se parhaiden ystäviemme Ainon ja Sampan häät. Oli suuri kunnia olla kaasona näissä häissä.

Vuoden paras uutinen: Olin juuri saanut uuden työpaikan, kun eräs yö pyysin miestäni käymään apteekissa ja ostamaan sieltä raskaustestin. En uskonut olevani raskaana, vaan halusin vain ikään kuin varmistuksen sille, että en olisi. Kuukautiset olivat aika paljonkin myöhässä, mutta uskoin sen johtuvan stressistä.

Yllätys oli suuri, kun testiin piirtyi nopeasti kaksi viivaa. Katsoimme vain mieheni kanssa toisiamme silmiin ja purskahdettiin molemmat itkuun. Se oli maaginen hetki, jonka jälkeen iski paniikki. Miten mun uudessa duunissa otettaisiin tämä uutinen vastaan? Onneksi kaikki meni todella hyvin ja tämä oli ehdottomasti meille se vuoden paras uutinen.

Vuoden paras ostos: Vauvamme sänky! Tästä on tulossa ihan oma postaus mutta kerrottakoon, että tämä ostos on antanut meidän nukkua vastasyntyneen vauvan kanssa yömme todella hyvin! #lifesaver


Näin kirjoitin lähes vuosi sitten sen hetken fiiliksistä: "Kuka tietää, ehkä tämän uudenvuoden jälkeen alankin tykkäämään tästä juhlapyhästä. Haaveilen nyt, että viettäisimme seuraavaa vuodenvaihdetta ulkomailla." Safe to say, me emme tule viettämään vuodenvaihdetta ulkomailla, vaan ihan parhaiden ystävien kanssa täällä Helsingissä. Ei haittaa yhtään, en keksi parempaa tapaa ottaa vastaan vuotta 2019. 

Haluan nyt jo kiittää teitä kuluneesta vuodesta ja toivottaa ihanaa uutta vuotta 2019! Olkoon tuleva vuotenne yhtä onnellinen, kuin tämä vuosi on ollut minulle. 

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -