Tätä minä odotan joululta

Terkkuja täältä vauva-arjen keskeltä. Elossa ollaan, vaikka some-kanavani ovatkin olleet aika hiljaisia viime viikkoina.

Arkeeni ei oikeastaan kuulu mitään muuta kuin vauvan hoitoa. En halua hukuttaa teitä kuvilla vauvastamme, sillä ymmärrän, ettei hän välttämättä ole kaikkien mielestä yhtä ihmeellinen ja mielenkiintoinen, kuin meidän mielestä. Tyttö täyttää ensi viikolla kuukauden ja samalla lähdemme joulunviettoon Ouluun vanhempieni luokse.

Minä odotan tätä reissua todella paljon. Ensimmäinen junamatka vauvalle, ja se on tietysti hurjan jännää meille vanhemmille. On ihanaa päästä viettämään aikaa perheeni kanssa, syödä äidin laittamia ihania jouluruokia ja saada vanhemmiltani vähän apua vauvan hoidossa.

Ennen kaikkea odotan sitä, että pääsemme mieheni kanssa viettämään myös hetkiä aivan kahdestaan. Minä en ole ollut hetkeäkään vielä erossa tytöstä, enkä oikeastaan ole pahemmin vielä kaivannutkaan omaa aikaa mutta minulle riittäisi ihan se, että pääsisin kahdestaan mieheni kanssa vaikka saunomaan. Se, että hetken aikaa saisi vain olla toisen kanssa kaksin. Olisi myös ihanaa käydä hieronnassa, sillä vauvan mukana on tullut ihan uudenlaiset selkäjumit.


Tästä joulusta tulee aivan unohtumaton. Meidän tyttären sekä hänen serkkunsa ensimmäinen joulu. Kuuden ihmisen sijasta meitä on nyt kahdeksan, jotka istuvat joulupöytämme ääressä. Aika ihmeellistä.

Kuvat: Satu Mali

3 kommenttia:

 1. Sitten kun pääset miehesi kanssa olemaan hetken kaksin niin sitten puhutte vauvasta ja/tai katsotte kuvia puhelimesta :D Nuo ekat kuukaudet menivät kyllä jotenkin jossain vauvakuplassa kun tuntuu että niistä ei jälkikäteen muista mitään :D

  VastaaPoista
 2. I was curious if you ever thought of changing the page layout of your blog?
  Its very well written; I love what youve got to say. But
  maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.

  Youve got an awful lot of text for only having 1 or two pictures.

  Maybe you could space it out better?

  VastaaPoista
 3. Ihanaa joulua koko perheelle!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -