THIS OR THAT

Suihku aamulla vai illalla?

Näistä vaihtoehdoista vastaus on illalla. Oikeastaan vastaus on myös päivällä. Käyn vähintään kaksi kertaa päivässä kuumassa suihkussa. Yleensä hyppään heti ensimmäisenä suihkuun, kun mieheni tulee kotiin töistä ja ottaa kopin vauvasta.

Kaupungin ydin vai luonnonläheisyys?

Rakastan kaupungin keskustassa asumista ja sen helppoutta. Tykkään myös käydä reippailemassa luonnossa ja ihan kunnon metsässä, mutta suurimman osan ajasta viihdyn kaupungin sykkeessä ja hälinässä. Musta on jopa jotenkin rauhoittavaa illalla ennen nukahtamista kuulla raitiovaunun ääni. 

Kirkkaat vai neutraalit värit?

Ehdottomasti neutraalit! Musta, harmaa, ruskea ja valkoinen on ne mun jutut. Myöskin armeijanvihreä kuuluu suosikkeihin! 

Kevät vai syksy?

Syksyssä on sitä jotain. Kevätkin on niin kivaa aikaa, mutta syksy on niin tunnelmallista aikaa ja olenhan myös syntynyt syyskuussa. Tykkään kaikista vuodenajoista ja rakastan etenkin siirtymäaikoja niiden välillä. Joka vuodenaikaan siirtyminen tuntuu uudelta, raikkaalta ja jännittävältä. 

Minttu vai kaneli?

Minttua voisin käyttää lähes kaikkiin ruokiin ja etenkin mehuissa ja smoothieissa se on ihan ehdoton! Kanelia tulee käytettyä todella vähän. Fun fact: mieheni laittaa kanelia joka aamu kahviinsa. 

Suunniteltu vai extempore?

Suunnittelu on musta aina niin kivaa! Esimerkiksi mielestäni suunnittelu on puolet lomamatkan ilosta! Toisaalta taas esimerkiksi extempore-illanvietot kavereiden kanssa on joskus niitä parhaita.
Leffa kotona vai teatterissa?

Käydään harvoin elokuvissa, mutta toisaalta katsotaan varmaan vielä harvemmin elokuvia kotona. Netflixistä katsotaan aina sarjoja. 


Espresso vai latte?

Latte on ainoa kahvijuoma, jota joskus juon.


Kysymysten esittäjän vai vastaajan rooli?

Mä oon ihan hirveän utelias. Haluaisin tietää kaikista kaiken!


Halit vai pusut?

Pussailu on ihan parasta.


Tulinen vai mieto ruoka?

Rakastan Kiinalaista ja Thaimaalaista keittiötä juurikin niiden monien makujen vuoksi.


Nahka vai pitsi?

Tähän haluaisin oikeastaan vastata molemmat, mutta koska olen kuitenkin nahkatakkinen tyttö, on mun pakko vastata nahka. Haaveilen edelleen, että joku päivä saan täydelliset nahkahousut!


Ylipukeutunut vai alipukeutunut?

Ylipukeutunut ehdottomasti. On ihan hirveän kiusallista olla alipukeutunut. Muistan edelleen sen päivän kun ensimmäisen kerran tapasin Ainon. Olin menossa suoraan töistä Tanskan suurlähetystöön pressitilaisuuteen ja kyseessä oli alkuillan coctail-tilaisuus. En tiedä mitä päässäni tapahtui, kun mielestäni oli ok mennä sinne neule päällä ja farkut jalassa. Mua hävetti niin paljon. Ei siis sen vuoksi, että tapasin Ainon niissä vaatteissa, vaan siksi että olin pahasti alipukeutunut.

TV-sarjat vai elokuvat?

TV-sarjat! Tällä hetkellä katson Frendejä, Modernia perhettä, Salkkareita, Game of Thronesia ja Pernilla Wahlgrenin maailmaa (ihan paras reality!).


Puna- vai valkoviini?

Valkoviini on all time favorite alkoholijuomani. Suosikkivalkoviinini on Kung Fu Girl


Takki kirpparilta // Huivi ja neule Acne Studios // Farkut Topshop // Kengät Topshop // Laukku Mulberry

Yksin vai yhdessä työskentely?

Oma työni on aika itsenäistä, mutta rakastan siinä sitä, että meillä on avotoimisto eikä minulla esimerkiksi ole omaa työhuonetta. Se olisi ihan kamalan yksinäistä!


Uiminen vai rannalla makoilu?

Mä olen todella huono vain makaamaan aurinkotuolilla rannalla tekemättä mitään. Tarvitsen aktiviteettejä ja uiminen on tosi kivaa!


Pikaruoka vai kunnon ravintola?

Rakastan uusien ravintoloiden kokeilemista ja makuelämykset ovat vain kunnon ravintoloissa niin paljon mielettömämpiä kuin pikaruokaravintoloissa. Toki Hesburger aina silloin tällöin on ihana kokemus, haha.


Perunasalaatti vai pastasalaatti?

Näistä kahdesta pastasalaatti, mutta oikeasti valitsen aina vihersalaatin.


Tanssiminen vai laulaminen?

Laulaminen on parasta, vaikka en ole saanut syntymälahjaksi kovinkaan ihmeellistä ääntä. Rakastan silti laulaa kotona ja autossa kovaan ääneen, vaikka laulujen sanatkaan eivät ole lähes koskaan hallussa. 


Kuvat: Mikaela Koskela 

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -