Asioita, jotka haluaisin tehdä nyt

Aloittaa jokin synnytyksestä palautumista edistävä treeniohjelma. Tekisi mieli ostaa HERO POST HERO MAMA -treeniohjelma. Nanna Karalahti on niin mieletön goals äiti, että ottaisin hänen treeneistä milloin vain oppia. Pudotettavaa olisi noin kymmenen kiloa ja sen lisäksi olisi ihana kiinteytyä ja tulla voimakkaammaksi.

Babyproofing. Ollaan havahduttu siihen, että meidän vauva ei tule pitkään olemaan paikoillaan, joten asunnon babyprooffaaaminen taitaa olla ajankohtaista. Vielä ei onneksi ole kiire, mutta ainakin teräväkulmainen sohvapöytämme täytyy uusia. Kirjoittelen tästä lisää omassa postauksessa, sillä minulla on jo idea, millaisen pöydän haluan!

Vaihtaa blogin nimeä ja hankkia oma domain! Blogini nimi Life of Lotta on tuntunut vähän vieraalta jo oikeastaan todella monta vuotta. Silti tämä nimihän kuvaa hyvin, mitä blogini käsittelee: Lotan elämää. Nyt kuitenkin haluaisin ehkä ottaa askeleen eteenpäin ja vaihtaa blogini nimeä, mutta vain hieman. Oman domainin hankkiminen on myös pyörinyt mielessä pitkään, mutta en oikeastaan tiedä tästä asiasta paljoa. Täytyy selvittää, mitä muutoksia tämä edellyttää. 


Äänikirjojen kuuntelu. Haluaisin kuunnella kotona podcastejen lisäksi äänikirjoja. Mikä on paras applikaatio tähän hommaan? Mitä kirjoja suosittelisitte? Haluaisin tällä hetkellä erityisesti kuunnella "Idiootit ympärilläni" -kirjan


Vauvaharrastuksen aloittaminen. Haluaisin meille Liljan kanssa jonkun harrastuksen. Mielessä pyörii vauvajooga ja vauvauinti. 


Kirpparipöydän varaaminen. Tämä on pyörinyt mielessä jo hetken ja tavaroita olenkin jo kerännyt pusseihin. Tällä viikolla lupaan itselleni, että varaan pöydän!


Vaatekaappien siirtäminen ja kokoaminen. Koota uusi vaatekaappi eteiseen ja siirtää oma vaatekaappi vauvan huoneesta pois. Meille tuli juuri Ikeasta kotiinkuljetuksella eteiseen uusi PAX -järjestelmä (<3_<3), enkä malta odottaa miten siisti eteisestämme tulee, kun kaikki ulkovaatteet saadaan kaappien sisälle piiloon! Vähän myöhemmin on sitten tarkoitus saada Liljalle leikkitilaa omaan huoneeseen siirtämällä omat tavarani hänen huoneestaan pois. Huoneessa ei myöskään tällä hetkellä ole ovea, joten siihen on tarkoitus teettää liukuovi. 


Mieheni vaatekaapin siivoaminen. Teen tätä säännöllisesti, koska kaappi ei jostain syystä pysy järjestyksessä. Minusta on ihanaa kun kaikki kaapit on järjestetty tietyllä tavalla, joten parempi tehdä se aina itse. 


Karkkilakon jatkaminen. Olen ollut nyt ilman karkkia reilu viikon ja tuntuu niin hyvältä. Irtokarkit on heikkouteni ja niistä täytyy todellakin vieroittautua. 

1 kommentti:

  1. Suosittelen Bookbeatia äänikirjoille! Mielettömän hyvä valikoima mielestäni kohtuullisen hintainen palvelun laajuuteen nähden :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -