DIY joulukalenteri taaperolle

Joulukuun ensimmäinen tarkoittaa sitä, että voi virallisesti ja häpeilemättä aloittaa joulufiilistelyn. Piparit, joulutortut, glögi, Haloo Helsingin "Joulun kanssas jaan" -biisi, joulukuusen koristelu, kynttilöiden polttaminen, lahjojen suunnittelu – mä rakastan joulukuuta. Se tarkoittaa tietysti myös sitä, että on aika avata joulukalenterin ensimmäinen luukku! 

Tänä vuonna Lilja saa availla Newbie Limited Edition -malliston paperisen adventtikalenterin luukkuja (joulukalenteri saatu pr-lahjana). Luukkuja on jokaiselle päivälle jouluaattoon asti ja mä olen saanut käyttää luovuuttani miettiessäni, mitä kaikkea kaksivuotiaani voisikaan löytää luukkuja avaamalla.

Itse kalenteri on todella kaunis ja kiinnostava ainakin meidän lapsen mielestä. Jätin tämän hetki sitten Liljan huoneeseen ja nyt tätä täyttäessäni hankkimillani tuotteilla, huomasin hänen itse myös täyttäneen luukut jo omilla leluillansa, hihi. 

Tästä talojoulukalenterista riittäisi siis iloa joulukuun jälkeenkin, mutta itse pidän tässä kalenterissa erityisesti siitä, että sitä voi käyttää uudestaan ja uudestaan. Kalenteri on siis paitsi kaunis, myös ympäristöystävällinen! 


Mitä joulukalenterin luukuista paljastuu meidän kaksivuotiaalle joulukuun aikana?

  • Schleich -eläinfiguureja. Kalenterista löytyy lammas, kissa, jänis, koira ja vaikka mitä muita tuttuja eläimiä! 
  • Suklaata. Muutamasta luukusta paljastuu herkku! 
  • Raikastamo Namiset -smoothiemakeispussi. Näitä löytyy kaksi kappaletta! 
  • Baby Shark -kylpylelu
  • Tarra-arkkeja
  • Joulukoriste
Joulukalenteriin olisi tietysti voinut hankkia 24 ihan erilaista esinettä/herkkua/tekemistä, mutta panostin itse tänä vuonna noihin eläimiin. Meidän taapero on innostunut eläimistä ja niiden äännähdyksistä, joten siitä se ajatus sitten lähti.


Tänään aamu oli sen verran kiireinen, ettei ehditty avaamaan Liljan kanssa luukkua, mutta se on meidän agendalla heti, kun hän tulee päiväkodista kotiin. Liljan päiväkodissakin on joulukalenteri, josta tulee lyhyt satu joka päivä, joka sitten luetaan ryhmälle välipalalla. Toivottavasti molemmat joulukalenterit ovat minin mieleen.  

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -